A leander szerelmesei - minden, ami leander (beszélgetés)
Én megnéztem, fincsi lehetett.
Boldog szülinapot a párodnak.
Megvan, jól néz ki, biztos finom volt:)
Amikor a bejegyzést olvastam, akkor rögtön néztem a naplót, akkor még nem volt ott a kép:)
Nagyon vicces gyertyákat tettél rá:)
Melyik képet?
A sütés főzésben van a torta :)
Szia:)
Én nem találom a képeket.
Sziasztok!
Tegnap ünnepeltük a párom szülinapját és képzeljétek el én kaptam egy virágot tőle a fáradozásaimért, ráadásul egy bimbós Amaríliszt :D
Csak azt nem tudom milyen színű lesz, meglepi :)
Csináltam neki egy kis sült csülköt és egy Triffel tortát, képek a naplómban :)
Cuki kis fokföldijeim lettek, két levelet dugtam le, szerencsére megmaradtak, a kettőből lett 6 kis fokföldi.
A férjem által szerzett levélkék is úgy látom megmaradnak, először elhasaltak, de ma már keményen állnak.
A folyosóra kirakott leanderemet még nem lopták el...megvan!
A Marip.en egy elavult gyógyszer, nincs valami jobb? Talán még mézes tea, vagy hársfa tea is jobb, ja és a kalmopy.in.
Ha nincs lázad, melegíteni kellene a homlokodat, vagy kalapkúra. Próbáld ki.
Remélem minél hamarabb jopbban leszel.
Sziasztok, egy hete beteg vagyok :( Szedtem Maripen extrát, de úgy érzem nem hatott.. megint fáj a torkom, köhögök, néha folyik az orrom és homloküreg gyulladásom van :( Úgyhogy úgy döntöttem, ma ki sem kelek az ágyból. És iszom jó sok teát. Meg lehet csinálok egy kamillás gőzölést is majd.
Virtuális ölelés és puszi mindenkinek!! :*
Ochideások, lefotóztam a talán virágszárat, megnéznétek, az lesz-e? Köszi!
(szerintem gyökér :(
További ajánlott fórumok:
- A férjem szerelmes...másba
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mennyire fontos, hogy minden nap szerelmes legyél?
- MIÉRT van az, hogy a Kedvesem saját bevallása szerint minden szempontból én vagyok a tökéletes nő számára, de mégsem szerelmes belém?
- Igaz, hogy mindenki máshogy éli meg a szerelmet? Ti mit éreztek olyankor, ha szerelmesek vagytok?
- Kikukáztam a régi leveleimet, a szerelmeseket is, és minden...