A leander szerelmesei - minden, ami leander (beszélgetés)
Sajnos én is az vagyok!:((Nekem már nagyon sok a bimbó, annyira várom már hogy kinyíljon!!:D
pöttyösöm nincs, csak az a 'négynevű' nagyon halvány rózsaszín...
Alsace és Bianco ugyanaz,egyik olasz név,másikon meg a franciák nevezik.
Miért, neked van olyanod, és virágzik?
Amúgy én is most jöttem be. Elültettem egy újabb adag barcelonát, mert Poggi mondta, hogy az gyorsan nől. Kiraktam a napra, mert ugye most radiátor már nincs.
Én is az vagyok sajnos... A Harriet newding az pöttyös, a többi sima :) De már lehet én nem látok jól... kész vagyok, ki is megyek körülnézni, mert ma még nem láttam őket... :)))
Én is csak most, munkanélküliként őrülök meg ennyire tőlük:)
Docteur Jean Turnin
ez a neve annak a porcelán rózsaszínnek.
De ahogy újra nézegetem az oldalt, hát egyszerűen beléjük lehet szereni. A csömöri szépség és a barcelona fantasztikus, de a poggi is, a maga egyszerűségében.
Nekem valami olyanra lenne szükségem ami nagyon sokat virágzik, mert egész nyáron várom, és mindig csak egy két virág lesz rajtuk. Jó, persze, ne legyek telhetetlen, még kicsik:)
Jaaaj csajok.... ebbe a leanderezésbe bele lehet őrülni!!! :) Nincs olyan nap, h ne nézném meg őket + még neten is nézegetek... :s
Most megnéztem a mediterrán kertes honlapon, a Harriet newding is ugyanilyen mint a bianco.
Valamelyik nap szerettem volna felrakni képeket a jelen leander helyzetemről, de nem jártam sikerrel... :(
Nagyon szép ez is, de szerintem nem erre gondoltam. Az halványabb, amire én gondolok. mindjárt megnézem
Eddíg én sem... azért is lepődtem meg ennyire... :) pedig ha beírod goog-ba, sztem úgyanazt fogod látni, mint az előző kettő... legalábbis én azt láttam :)
Én a nevekkel még csak most fogok tisztába jönni, de azt tudom, hogy a bianco és az alsace egy és ugyanaz. A harmadikról még nem hallottam.
Hát... valaki mondja már meg nekem, hogy mi a különbség a Bianco rosato, az Alsace és a Sealy Pink között... mert én nem nagyon látom :( Van ez a nagyon halványam és szerettem volna utánna nézni, h mi is lehet a neve. Dehát elbizonytalanodtam...
Amúgy alig várom a tavalyi gyökreztetés virágait, hogy könnyebben menjen az aazonosítás :) Jó móka!!!
Igen, szerencsére kipurcantak, nincs azóta egy sem, és az actarát még meg sem bontottam. Csak a decissel öltem őket, és sikerült.
Pffff...nem tudom.Hál isten olyanokhoz még nem volt szerencsém.Pajzsosaid kipurcantak?
Pókokat nem látok, viszont van idén valami, ami eddig nem volt. Úton útfélen beléjük botlok, mindenhol ott vannak, belerepülnének a számba is, ha hagynám. Ilyen kis lepkeszerű valamik, csak piciben, és fekete a szárnyuk. Mi lehet ez?
Nálam támadnak a pókok:((((
Sziasztok.
Én már végignéztem ma a leandereimet:) ugyanott állnak sajnos.
Van róla egy kicsikém,ha beindul neked adom:)
Jó olvasgatni Benneteket, mindig tanul valamit az ember!
A kék pillangóvirág még mindig a legnyerőbb Nálam is, Poggi.
Mindig megcsodálom, vigyázz rá nagyon!
Csak nézelődni szoktam ott,sose írtam még.
Keress rá erre:Louis Pouget.Nem rá gondoltál?Szerintem gyönyörű:))
Persze megírom neki, de te már nem mész arra az oldalra ma?
Láttam az indexen a zörgős leandert.Gombaölőzni kéne,szerintem ascochyta,majdnem biztos vagyok benne.Könnyen elviheti az összes növényt ha későn permetez.Meg az összes beteg ágat levágni.Ha esetleg beszélsz még vele Dina.
Passz.Valószínűnek tartom hogy rózsaszín.Ha ilyen jó meleg marad az idő,nemsokára kiderül:))
Hát, sötét bimbóm még nincs. Akkor milyen lehet ami ilyen közepes pirosszerű?
Ez saját magból van,a biancoról,azok gyorsabban nőnek jóval,mint a többi amiről én vetettem.Kaptam magot barackról,azok még csak hat levelesek.
Igen,becsapós.Sötét bimbóból halvány kis virág.
További ajánlott fórumok: