A leander szerelmesei - minden, ami leander (beszélgetés)
Sziasztok :)!
Hú nagyon szép képeket ám fel! Csak gratulálni tudok mindenkinek :)!
Nagyon szép a leandered:)kis formás:))
Gőzöm sincs mi a növényed,nem láttam még ilyet...
Lányok segítsetek, milyen bokrom van. Kép a leanderek és egyebek közötti naplómban.
A többi leanderem még csak bimbós. Ha lesz virág, felteszek azokról is képet.
Na csajok... most van kész a képgalériám! Mivel rájöttem hogy a két bordóm sem egyforma... Láthatjátok a képeken is :) Próbáltam kinyomozni, hogy milyen fajta is lehet az 'új'. Ugyebár tavaly még nem sok fogalmam volt a fajtákat illetően, úgyhogy fel sem tűnt hogy a kettő nem is egyforma (sőt azt sem vettem észre, h egyik illatos...) :s
Szinre hasonlóak, de az Emil-nek hosszú szempillái vannak, míg a Ville-nek tök picik...
Na, már egész kikupálódok a témában, és ha valahova elmennék sztem már látnám a különbségeket, h nekem mik vannak és mi az újdonság... ez olyan jóóóóó :)))
Nálam sajnos rendszeresen belehalnak a gyönyörűségbe a méhecskék a leanderek torkában... :( Nektek nem szokott ez előfordulni?
Úgy kell kipiszkálnom a tölcsérből őket... :(
Sziasztok!
Tök jó olvasni a diskurzusotokat! :)
Nálam is minden nap nyílik valami újdonság, de főleg én is a ?-esekre vagyok kíváncsi...
A Ti magonckáitokra is nagyon kivi vagyok! :)
Én is ezt vettem észre a Bianco-nál, meg olvastam is, hogy a legkorábban nyíló fajta... épp most öntözgetem őket :)
Egy méhecske is ott szorgoskodott, repült virágról virágra... :)))
Ha sütne a nap,kinyílna a magoncom,picit már meg van pattanva.Alig bírom megállni hogy ne lessek bele...De be van borulva megint nagyon:((itt figyel bent a nappaliban.Rózsásaim meg a garázsban:(
A biancot én nagyon szeretem,nekem a leghálásabb,mindig tömve van virággal,folyamatosan nyílik,nem hullámokban:)
További ajánlott fórumok:
- A férjem szerelmes...másba
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mennyire fontos, hogy minden nap szerelmes legyél?
- MIÉRT van az, hogy a Kedvesem saját bevallása szerint minden szempontból én vagyok a tökéletes nő számára, de mégsem szerelmes belém?
- Igaz, hogy mindenki máshogy éli meg a szerelmet? Ti mit éreztek olyankor, ha szerelmesek vagytok?
- Kikukáztam a régi leveleimet, a szerelmeseket is, és minden...