A leander szerelmesei - minden, ami leander (beszélgetés)
Sziasztok!
Gyönyörködöm a virágaitokban, nagyon szépek.
Edina nekem is a fehér első virága még tripla volt, most látok rajta duplát és szimplát is. Furcsa így..
Nekem sem azonos színűek a hajtás és az anyanövény virágai. Biztosan a napfény mennyiségétől is függ.
Nézd meg Island lapján,lehet salmone semplice,de nem tudom.Szép nagyon:)
A rózsásod szerintem Roseum,szinte biztos vagyok benne.
Daturákat ültesd már ki,sokkal gyorsabban nőnének.
Köszi:)piszok kényes az esőre,sokat cipeltem.
Roseum nekem is van több cseréppel.Nem minden virág cirmos rajta.
A talán Provence képed gyönyörűséges!
Én úgy látom a képeken, bárhol nézem, hogy ez a rózsaszínes fehér csíkkal mindenhol megvan. Ez nem a hagyományos dupla rózsaszín? Én roseum plenumnak azonosítottam.
Nekem is ilyen lett a tavalyi sötét rózsaszínem!:)
Tettem fel képet.
Edinának már írtam, nem lehet hogy mellette volt a fehér mellett, és átporozta? Sosem volt benne fehér :)))
Volt már nektek hogy más lett a színe?
Sziasztok!
A hosszú hétvégém eredményesen zárult :).
Kinyílt a piros féle cirmosom :). Először nagyon megijedtem, mert a középső virágot hozta, ami nem igazán mondható cirmosnak, de aztán csak megemberelte magát :).
kihajtott a gyökere a leandernek!!:) kb 2-3 hetes, bár 2ágnál még semmi jele gyökérnek:( de hátha kihajt az is
mikor kell földbe ültetni? (most kb 1-2cm-es gyökere van, még várjak?)
További ajánlott fórumok:
- A férjem szerelmes...másba
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mennyire fontos, hogy minden nap szerelmes legyél?
- MIÉRT van az, hogy a Kedvesem saját bevallása szerint minden szempontból én vagyok a tökéletes nő számára, de mégsem szerelmes belém?
- Igaz, hogy mindenki máshogy éli meg a szerelmet? Ti mit éreztek olyankor, ha szerelmesek vagytok?
- Kikukáztam a régi leveleimet, a szerelmeseket is, és minden...