A leander szerelmesei - minden, ami leander (beszélgetés)
Bár én még sose magoncoztam, de kíváncsi vagyok a válaszra! :)
Idénre viszont már tervezem...
Sziasztok Lányok!
Van jelentősége, hogy az egyik magoncom szára piros, a többi nem , pedig ugyan arról a tőről van!:))
:) Na végre tudom már mi az, ami b...k nekem megeredni:)
Ma néztem a tescoban, van nálunk is marhatrágya, lehet beruházok egy zsáknyira, aztán szórok mindenre, ha kell, ha nem:)
Én se sajnálom tőlük a földet,látszik is rajtuk.Amit pirostól vettem tavasszal már másodszor nyílik,kinevelte már az új hajtásokat:))
Holnapra már esőt jósolnak felénk,gondolom nem köszönjük meg amekkora hőség van.Nem akarok vihart:((((
Volt szebb és csálébb virág is rajta. Nem véletkenül hittem azt az elején, h Luteum-om van... :) De aztán mikor ilyen szépre kinyilott, akkor láttam, hogy ez bizony nem az...
Most is kéne már a fóliából kiültetnem cserépbe gyökereseket, de valahogy nincs lelkierőm ebbe a rohadt melegbe virágföldért menni... :( sőt kimenni sem nagyon!
Reggel a Poggi-mat átültettem, (el is fogyott a földecském) mert olyan lassacskán növögetett. Mondjuk mára lett rajta két újabb virág, és még lesz több is, mert abba nagyon belehúzott...
A pink beauty gyönyörű már én is kinéztem Islandnál.
Viszont jelentem, most végeztem azóta, hogy visszaírtam neked, a mártogatással. az összes hajtásomon cseréltem a vizet (eddig is naponta kellett az atkák miatt), és belemártogattam 1 percre minden a vertimecbe. ha ettől nem dögöltek meg, akkor semmitől:)
Láttam az indexen,meg pirosnál is hogy elég kajla virágokat hoz néha.Mintha legalábbis atomtámadás érte volna,vagy ilyesmi.O:) Nálad nem voltak furi virágok rajta?
Alighanem a névtelen rózsaszínem Pink Beauty,pirosnál ugyanígy néz ki,mint az enyém.
Akkor még én sem tudtam, hogy az... 'vajszínű leander' volt... :D
Amúgy igaz is, általában dupla rózsaszín fityeg majdnem mindenhol, meg fehér. Idén saját kézzel még nem is törtem ágacskát... :(
Na sebaj, idén a kapott hajtások éve volt :)
Az provence:)
Én a teszkóban vettem a marhatrágyát
Az a fehéred nagyon szép, megnéztem.
Attól félek, pont azok nem fognak megeredni, amit annyira szeretnék. Elvileg egy sárga is lenne, egyre bordópirosat írt az, akitől kaptam... meg ugye a Providence.
Olvastam, hogy trágyázzátok őket. Ami a tescoban szokott lenni, olyan zsákos, mint a virágföld és marhatrágya van ráírva, az jó erre a célra, nem erős nekik?
Szia!
Az adatlapomon látható fehér duplának dugványain 7-8 cm-es gyökérszálak is vannak (2 hét alatt!), és már kezd hajtásokat is növeszteni.
Pirosom csak hallgat... :p
Sziasztok Lányok!
A szimpla virágú fajták könnyebben gyökeresednek?
Mert én három hajtást kaptam 19-én, hármat "szereztem" 20-án és mindkét adagból egyen -a szimpla virágún- máris vannak gyökerecskék! A többi négy, köztük az ominózus Providence még semmit sem csinál. Őszintén szólva nem is számítottam rá ilyen hamar, nagyon meglepődtem.
Jó reggelt csajok!
A másikon írják, hogy van egy új betegség, ami még a ráknál is rosszabb. Állítólag valahonnan messziről lehetséges, hogy már Magyarországra is bekerült valamelyik szállítmánnyal.
És még egy cikk:
Pedig tényleg így volt!!! Najó, nem is...... úgy csórtam! Ahogy ti is szoktátok... :D
Egyébként ezt így kell csinálni. Sokkal nagyobb öröm, mint a pénzért vett. Szerintem...
Mekkora duma. Figyelj lányom, nem kispályásokkal vagy te itt körülvéve, hallod e?
Most jöttem be a permetezésből, tököm teli van. A hajtások minden reggelre beatkásodnak, csupa piros pötty minden, a legújabban szerzett sok hajtásom pedig tiszta tetű. Gondolom, most keltek ki. De nem baj, kikezelem én, addig éljek. Lefújtam mindent, de nem tudom, a hajtásokra hogy hat az actara meg a vertimec
További ajánlott fórumok:
- A férjem szerelmes...másba
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mennyire fontos, hogy minden nap szerelmes legyél?
- MIÉRT van az, hogy a Kedvesem saját bevallása szerint minden szempontból én vagyok a tökéletes nő számára, de mégsem szerelmes belém?
- Igaz, hogy mindenki máshogy éli meg a szerelmet? Ti mit éreztek olyankor, ha szerelmesek vagytok?
- Kikukáztam a régi leveleimet, a szerelmeseket is, és minden...