A leander szerelmesei - minden, ami leander (beszélgetés)
Előbb voltam a teraszon, irtó hideg van, pedig plusz 9 fok. És szakad az eső.
Van, aki közületek ismeri, a Haydn nevű leandert? A Chopinnal egyidőben jelent meg állítólag, de sehol nem látok róla képet senkinél.
Amúgy nekem a tavalyi magoncaim gyönyörűek, de ők ilyen bordós levelűek. Fele bordó, fele zöld, de attól még szép, nem féltem őket.
Ahogy mondani szokták, a természet szelektál. én nem viszem be. A bugim már úgyis megfázott, a tavaly magról ültetett mocsári hibi semmit nem csinál, még nem kezdett hajtani, az encián is lefagyott, remélem magához tér. A sétányrózsák szintén már kezdenek hajtani a kórókon. Tavaly ugyanígy voltam velük, a végén gyönyörűek lettek.
Sütéssel hogy álltok, lányok? Sonka megfőtt már? Tojások megfestve?
Én is hiányoltalak, csak nem nyíltan:) de már készültem írni, miért nem jössz.
Még Mogyorót hiányolom, nem tudom, hova tűnt.
Nem is ijedtem meg, csak láttam, hogy elváltozott, de szerencsére nem beteg. Azért is gondoltam a hidegre... Most is kint ázik az esőben...
Nekem a Claudián van még egy bimbó, ami nagyon készülődik nyílni... :) De lehet megijedt a hidegtől és leáll a folyamat... :)
Sziasztok!
Nálunk már hideg van és ronda szürke felhők. Délelőtt még sütött a nap, egész délelőtt nyitott ablaknál főztem, jó idő volt.
A bimbósaim mind itt vannak az erkélyen, itt szerintem nem lehet bajuk. Lent a kertben a nagyok vannak, azokon nincs bimbó még.
Én csináltam egy jó kis leander katalógust, olyat, hogy én kitől kaptam, és olyat, hogy én kinek adtam. Abban név, szín, a származási hely neve, címe, emil címe és még ahol tudok, telefonszám is van.
Ha valakit érdekel, szívesen elküldöm neki. VAgy géppel, vagy nyomtatás után kézzel lehet töltögetni
jaj, tudom, amire azt kérdezte, hogy nem Rubis e, ugye?
Hát, én még nem álltam e a sorba, én nem merek, mert Poggitól kaptam már tavaly egy bianco hajtást, most pedig elvileg egy titot gyökereztet nekem. Úgyhogy én abba a rózsás pirosas sorba még soká állok be, legalább addig, míg én is vissza tudok adni valamit Pogginak. A narancsos balerinából tervezek, csak még nem tudom metszeni:)
Holnapra meg még hidegebbet mond... :((
Lehet én is berakom a piciket a belépőmbe. Érdekes, mert a Titomnak is bebarnultak a friss levelei, szerintem a múltkori hidegek megviselték... A többin egyelőre nem látok ilyent, de nem is szeretnék... :)
MIlyen bordóról beszélgettek itten?:)
Gondolom, nem Emile, mert az már mindenkinek van.
Így van, kevesen vagyunk, és figyelünk egymásra, mindenki válaszol mindenkinek kedvesen, nem kioktatva. Én is ezért vagyok inkább itt:)
További ajánlott fórumok:
- A férjem szerelmes...másba
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mennyire fontos, hogy minden nap szerelmes legyél?
- MIÉRT van az, hogy a Kedvesem saját bevallása szerint minden szempontból én vagyok a tökéletes nő számára, de mégsem szerelmes belém?
- Igaz, hogy mindenki máshogy éli meg a szerelmet? Ti mit éreztek olyankor, ha szerelmesek vagytok?
- Kikukáztam a régi leveleimet, a szerelmeseket is, és minden...