A leander szerelmesei - minden, ami leander (beszélgetés)
Jut eszembe, vettem még ősszel pázsitviola magokat, szegélyvirágnak a sziklakertbe + ha marad, akkor a virágoskert szélébe. Ha jól emlékszem, azt írta az eladó, hogy januárban vessem el a lakásban, majd tavaszra lesznek akkorák, hogy ki lehessen ültetni egyesével.
Mibe vessem szerintetek? Valami nagy kiterjedésű tál(ak) kellene gondolom.
Most gondoltam bele, milyen jó lesz azokat a mini növénykéket egyesével ültetgetni.... :D
Ha cserépben hagyod, akkor akár most is lehet szerintem, gondolom, sikeres lesz, bármikor veted.
Én az összegyűjtött magokat eddig csak szabad földbe vetettem, azt meg tavasszal, mikor már elmúlnak a a fagyok. És ősszel tettem cserépbe 1-2 addigra megerősödött tövet, ezekből lettem következő évre a kisebb virágzó növények.
Sziasztok!
A a zöldfoki magokat mikor kell elültetni?
Ügyes! :)
Én meg elültettem ma a bazsalikom magokat a "mini melegházba".
Ilyet még nem csináltam, kíváncsi leszek rá.
Én nem áztattam.
A férjem amikor ette a datolyát, bedugdosta a magokat a virágok cserepeibe. Most meg bújnak ki sorban.
Na ez szuper, én most fogom elültetni majd őket :)
Te mit csináltál velük?
Sziasztok!
Ma leszedtük a karácsonyfát. Sajnáltam, olyan szép volt. Több, mint két órába került, mire visszaállt a régi rend.
Amikor minden kész lett, mondtam a férjemnek, hogy most meg már nemsoká jön a Húsvét.
Igen, mondja - most láttam a díszek pakolásakor a szekrényben a sok csirkét. :)
Olyan jót nevettem. :)
Marcsinak tegnap volt szülinapja (faceről tudom), ott járt tegnap :)
Többiekről nem tudok.
Bízom benned! :)
Poggit már én is hiányoltam. :(
Becézgetem állandóan,de inkább a rossz felé hajlik!:((
Egyébként nem tudjátok mi van Emcivel?
Poggi is rég volt!
További ajánlott fórumok:
- A férjem szerelmes...másba
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mennyire fontos, hogy minden nap szerelmes legyél?
- MIÉRT van az, hogy a Kedvesem saját bevallása szerint minden szempontból én vagyok a tökéletes nő számára, de mégsem szerelmes belém?
- Igaz, hogy mindenki máshogy éli meg a szerelmet? Ti mit éreztek olyankor, ha szerelmesek vagytok?
- Kikukáztam a régi leveleimet, a szerelmeseket is, és minden...