A leander szerelmesei - minden, ami leander (beszélgetés)
Briell!
Látom írtál az indexre, de itt válaszolok neked, mert tudod én már oda nem írok:)
Szóval nézd meg a naplómban, van fenn soeur agnes. Még véletlenül sem lazacrózsaszín és nem is illatos. Szimpla fehér. Jól átvertek azzal a jelölővel. Mondjuk mikor voltam az auchanban, ott is össze-vissza voltak pakolgatva a jelölők. Szerintem az emberek is ha nézegetik és kiesik a jelölő, másba szúrják bele és már meg is van a baj:)
Sziasztok!
Nekem is kinyílt mára az elsőm:)
A Tescoban szétnéztem, de fehér és halvány rózsaszínű teltvirágú volt, amilyenek nekem is vannak, és valóban rossz állapotúak. Szinte bele voltak rohadva a celofánba, pedig eredetileg szép bokrosak lehettek.
Bocsánat ha félreértettelek, de akkor is gyönyörű.
Én is most gyűjtőgetem a mediterrán növényeket. Kaktuszokat is árul? most azokat is kezdem imádni hogy a legkisebb gyerkőc is elmúlt 3 éves, már nem olyan veszélyes. Pluméria van nála? vagy valaki nem tudja kb. mennyiért és hol szerezhétnek be? Viszonylag jó árban.
Igen, ezt én sem értem.
Én a dupla rózsáért annyira nem vagyok oda, de roedinget, provancét én is már látnám nagyon. de nekem jobban tetszenek a szimplák.
ne aggódj, én is tudok ám írni mondatokat:)
Lányok, leírtam lányom beszólásának újabb gyöngyszemét a titkosba...
Ugye? Én is azt mondtam a férjemnek, mikor meséltem ezt neki, hogy "pedig egy Puccinál nincs is szebb"
Erre közölte,hogy "az már egyszer biztos"
Mindig asszociál valamire a drágám:)
Félreértettél drágám! AZ a fa nem az enyém:) a vaterán árulják 15 e pénzért:) csak ugyanilyet fogok venni kicsiben 500 ftért:)
Ha már kicsit hosszabb az ág, vágd vissza, mert különben nem fog nőni máshol nagyon, csak sokára, és akkor meg nagyon meg fog nyúlni az az egy hajtásod.
Bimbókat nehogy leszedjél te lány:)
Ne legyél magad alatt, majd találkoztok biztos nemsokára:(
Ugye szerinted is jó bolt volt?
És mit szóltok hozzá lányok, hogy az átlagemberek (nem olyanok mint mi, leások) a duplákat keresik csak?
Sziasztok!
Edina valami gyönyörűséges a kövirózsa fád.
Igaz a te kezed alatt a többi virág is csodaszép.
Lenne egy kérdésem. van egy-két leanderem ( Edinától is) amik valahogy úgy néznek ki, hogy cserépben 20 centis fás szár, és ennek a tetejétől 40 centis zöld hajtás de csak egy. Fog ez bokrosodni vagy van valami teendőm vele.
Az egyik téli gyökereztetésem virágzott, dupla rózsaszín és fehér cirkás, hosszú pillákkal.
Életem első leander virágzása.
Viszont nagyon sok bimbó van a kb 40 cm-es növényen.
szedjek le belőle? Eléggé hullanak a levelei, pedig kap tápot is.
Elnézést ha sokat írtam. izgatott vagyok!!!
Kicsit magam alatt voltam,elment a lányom dolgozni 800 km-re:((
Dina,néztem a képeket,nagyon jó boltot csináltál!!!:))
Télire pedig Te tűntél el teljesen!:))
Örülök, hogy Mindenki megvan.
Most nyílt ki az első leanderem, a rózsaszín, pedig a pirosokon volt már régóta bimbó.
Poggi, még jól érzik magukat a virágok, egy sárga hibiszkusszal gyarapodtam.
Köszönöm!!:))
Nem az anyatő még sosem maradt meg:((
Akkor az anyatő nem is telel át?
Lisykém, K..va édesek az ikrek, meg lehet őket zabálni
ezt én is ki fogom próbálni.
És áttelel az egész tő? vagy csak amiket szaporítasz? akkor lehet, hogy az volt a baj, hogy a hidegben teleltettem a leákkal? Melegben kéne?
További ajánlott fórumok:
- A férjem szerelmes...másba
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mennyire fontos, hogy minden nap szerelmes legyél?
- MIÉRT van az, hogy a Kedvesem saját bevallása szerint minden szempontból én vagyok a tökéletes nő számára, de mégsem szerelmes belém?
- Igaz, hogy mindenki máshogy éli meg a szerelmet? Ti mit éreztek olyankor, ha szerelmesek vagytok?
- Kikukáztam a régi leveleimet, a szerelmeseket is, és minden...