A leander szerelmesei - minden, ami leander (beszélgetés)
Természetes, hogy gondolok.
Ne hülyéskedj, te is azonnal küldted amid volt.
Mindenképpen fogok metszeni mert kiderült, hogy nem jól csinálom. Valószínűleg olyan merésznek kéne lennem, mint Emcinek.
Most, hogy Valiék voltak nálunk, megmutatta, mit és hogyan kéne metszenem. A szívem szakadt meg, van ami még nem is virágzott, két ága van, egyik hosszabb. Azt mondta, azt levágni:))) de még nem vágtam, hátha idén virágozni fog.
Szerintem a Tamourét is fogom metszeni, a rosa bartolinit, és lehet, hogy a hencit is meg kell majd vágni, mert alulról jön két ág, és már hosszúak, el fog hajlani
sziasztok:)
A vihart mi is megúsztuk kis széllel szerencsére,most csendesen esik az eső,15 fok van csak:(
Sziasztok!
Nálunk 2 dörgés volt tegnap, eső nem , most reggel szemerkélt, fúj a szél és fázok:)))
Már délután kitisztulhat az ég.. úgyhogy valószínű megúsztuk. :)
Pedig kicsit be voltam rezelve a jégtől...
Sziasztok! Itt semmi vihar nem volt... csak pár csepp eső. :)
Nálatok?
Ment priviben :)
A vaníliád lehet, hogy Luteum Plenum lesz... de keress rá! :)
Szuper! :))
Én is tettem, de sajnos újdonságot egyelőre nem tudok.. még van pár bimbósom, de nem nagyon siketnek...
De jó neked!:))
A napocskáért, meg a szép virágokért is
Látod, ahol nem kellene, ott újra kihajt. :))
Bezzeg én leszedtem egy két helyen, ott nem akar.:(
A tv-ben is a hapsi többször kitörte a nem kellő hajtásokat a bemutatóban.
sziasztok lányok!
Balcsin azért sütöget a Napocska és az utóbbi napok forró hômérsékletét virágzó bugák mosolyogják!
Én nagynak láttam a pillákat és a szirom is olyan keskeny forma... ezért gondoltam, h Jannoch
Azért bele lehet keveredni... :D vagyis inkább úgy mondom, hogy van még mit tanulnom... :))
Óh, pedig neked kezdtem el gyökereztetni az Emil hajtást is, ami aztán sajnos kipurcant...
Majd egyeztetünk :))
További ajánlott fórumok:
- A férjem szerelmes...másba
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mennyire fontos, hogy minden nap szerelmes legyél?
- MIÉRT van az, hogy a Kedvesem saját bevallása szerint minden szempontból én vagyok a tökéletes nő számára, de mégsem szerelmes belém?
- Igaz, hogy mindenki máshogy éli meg a szerelmet? Ti mit éreztek olyankor, ha szerelmesek vagytok?
- Kikukáztam a régi leveleimet, a szerelmeseket is, és minden...