A leander szerelmesei - minden, ami leander (beszélgetés)
Hm nekem eső nem érte őket, addig bevittem tető alá.
Összességében virágos most is, mert csak a korábban kinyílt szirmok kezdenek most tönkremenni, de persze nyílnak helyette az újak is.
Csak érdekelt, "jól, helyesen viselkednek-e" :)
Hát, attól függ hogy hány éves a tő.
Nekem például a tavalyi gyökereztetés virágzik, és már az elágazáson is most hozza a bugákat
A virág elég sokáig szép rajta, már ha nem esik az eső. Nekem kb 2 hete gyönyörűen virítanak, de most az eső miatt csúnyák lettek tegnap le is szedtem a szárazakat meg az esőseket
Szia!
Úgyis a napot imádják, nem? :)
Ja akartam kérdezni, 1-1 virág mennyi ideig virít? Normális az, ha a pár napja (egy hete kb) kinyíltak már kezdenek halványodni és hervadni?
Illetve hoz majd folyamatosan bimbókat, vagy amennyit most látok, annyi virág lesz csak rajta?
sziasztok csajok!
Jön a kánikula
Most meg majd hőgutát kapnak a leák:)
:) majd alakul...
Elteszem magam holnapra, puszi mindenkinek! :)
Szia,
már le is telt? 3 hétre emlékeztem.
Neked is jó éjt! Én is megyek hamarosan, holnap bicikli túra a gyerekeknek. A közeli városból indulnak, de a falunkból járó gyerekeknek be kell oda tekerni... az 5Km, onnan ahova mennek az 10, megnéznek pár lámát és vissza 10 és onnan még haza még 5... Tuti jól fog aludni éjszaka!
Bár úgy döntöttem, h holnap én is bicóval gurulok be az utolsó napomra, legalább szemmel tudom tartani, főleg azon az úton, ahol elég nagy a forgalom... Bár haza nem együtt jövünk, mert nekem tovább kell maradnom! Így hogy dolgoztam egy picit, tök hamar eltelt ez a hét... :((
Azt a betyár... megint mennyit írtatok... :O
Csak ámulok és bámulok :D Olyan jó visszaolvasni! :))
pontosan.
ha olyan mint az én férjem, a te boldogságodért még cuccolni is fog és a neveket is megtanulja
nekem van fenn olyan kép ahol éppen cuccolja őket
de ő nem tudja, mert azt mondta, hogy róla nem rakhatok képet még a titkosba sem, ahol csak azok láthatják akiknek én megengedem:)
kesanya megnéztem a naplódat, én is ámultam :)
Viszont most már megint nem tudom, milyenem van??? :(
eddig azt gondoltam más képek alapján, hogy Soleil Levant, de az enyém nem ilyen rózsaszínes, inkább lazacos, nem tudom meghatározni a színét... Rosa B. se lehet, mert nem olyan óriásiak a virágai.
További ajánlott fórumok:
- A férjem szerelmes...másba
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mennyire fontos, hogy minden nap szerelmes legyél?
- MIÉRT van az, hogy a Kedvesem saját bevallása szerint minden szempontból én vagyok a tökéletes nő számára, de mégsem szerelmes belém?
- Igaz, hogy mindenki máshogy éli meg a szerelmet? Ti mit éreztek olyankor, ha szerelmesek vagytok?
- Kikukáztam a régi leveleimet, a szerelmeseket is, és minden...