A leander szerelmesei - minden, ami leander (beszélgetés)
:D Jenő....
Hm.. akkor ki tudja, miért potyog. Nekem egyébként egyedül arról potyogott le pár bimbi, amit te küldtél tavaly az a duplás bordó... de! Mára kinyílt rajta az első virág, de még olyan kis picike... de nagyon szép! Fel is teszem... :))
Sziasztok!
Encikém, megint visszajött a küldeményem! Pedig gyönyörű....
Nem tudjátok, kell-e metszeni a "parkrózsát"?
Nagyon szépek a leanderek, nem is gondoltam, hogy az Emma ilyen őrült virágzást produkál.. :)
Egyébként lehet valami abban, amit Zsuzsó ír, itt száraz meleg levegő van, szinte Afrikai... ott nem is jellemző a leander.
Gondolom a tenger melletti klímát jobban díjazzák :)
Nagyon szépek!:))))
Lehet, hogy tényleg a nagy meleg teszi, itt azért száraz meleg az idő, nincs tengeri fuvallat.
Sziasztok,
tegnap a fiam hozott pár leander-ágat a spanyol táborból. Sajna, pirosat nem tudott, mert az csak az autópálya mellett volt, a busz meg nem állt meg,Kár, de ezt már előtte megírta nekem.:((
Kíváncsi leszek, mit hozott, de az egyik elszáradt virágú nagyon illatozik a konyhában.
Júli eleje már itt van:))
Judit, jó neked! Én most várom a kisebbik fiamat haza, tele leszek mosással,ráadásul biztosan farkaséhes lesz!:))
Egész jó a meglátásod! Pedig júli elején nyitnának... hát nem tudom...
Jelennek meg képek is facén, h épp hol tartanak a munkálatok... de majd hiszem, ha a két szememmel látom :D
Szép napot Mindenkinek!
Teljesen egyetértek veled. Természetes víz az igazi!:))
Még hárman megveszik a strandotokat, keresnek rajta, aztán kinyit, csak addigra itt az ősz!:DD
Áhh... ez egy 'elátkozott' strand :(
Állandóan van valami bibi vele. Volt, hogy megvette valami osztrák, h nagy vellnes bigyó lesz belőle, aztán meg jól eltűnt a muki... évekig csak pusztult, most kezdték újra rendberakni. Talán hamarosan megnyit, csak aztán lehet az ÁNTSZ megint talál majd valamit..
Pedig nagyon kéne valami biciklivel is megközelíthető fürdőhely, mert imádom a vizet!!
Én sajnos nem. Tököt gyalulok a fagyóba. ☺
Reggel már virágoztam, pakolásztam.
Sziasztok!
Szép napsütéses hétvégét mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- A férjem szerelmes...másba
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mennyire fontos, hogy minden nap szerelmes legyél?
- MIÉRT van az, hogy a Kedvesem saját bevallása szerint minden szempontból én vagyok a tökéletes nő számára, de mégsem szerelmes belém?
- Igaz, hogy mindenki máshogy éli meg a szerelmet? Ti mit éreztek olyankor, ha szerelmesek vagytok?
- Kikukáztam a régi leveleimet, a szerelmeseket is, és minden...