A leander szerelmesei - minden, ami leander (beszélgetés)
Szia!
Az egyik magtok felrepedt, leszedtem. Még megvárom a másikat és küldöm a magokat. :)))
Sziasztok.
Szépen átteleltek a leáim, erre a múltkor fújtam rájuk FITO-VAPE pajzstetű elleni aerosol-t, és most fekete foltok vannak némely levélen. De már -sajnos későn- eszembe jutott, hogy ezzel a szerrel tavaly is így jártam. Ki is fogom dobni. A leáknak meg adok tápot, majd hoznak új levelet, úgy gondolom, ez csak szépséghiba, tavaly sem lett utána semmi bajuk. Valahogy ez a szer "megégeti" vagy mit csinál velük. Mondjuk tetűt konkrétan nem is láttam rajtuk csak egy kis ragacsot, jót akartam, erre ez lett belőle.
Ahol nagyon pöttyös, lehet, visszavágom majd kicsit őket, ha kiteszem, aztán majd bokrosodnak.
A virágzásindítóról teljesen elfeledkeztem, még jó, hogy írtad, Lisy, van is egy flakonnal tavalyról.
Vigasztaljatok meg, hogy nem nyírtam ki a virágaimat:(
Sziasztok Lányok!
Permetezni nekem is kell, de most nagyon fúj a szél:((
Meglocsoltam virágzásindítóval az összes leát, remélem szerették:)))
Kitartás, nincs sok hátra a kipakolásig!!:)
Tegnap lepermeteztem a leákat, mert már nagyon csúnyák voltak. Remélem megmaradnak. Gondoltam rá hogy leszedem az elfehéredett leveleit, de akkor nem maradna egy sem :S
A jövőhéten majd megismétlem a vegyszerezést, remélem hatásos lesz :(
Ki küldött nekem bacílust?
Beteg vagyok!
Tudod, mit mondanak a ffi-ak a tavaszról?
"Ébred a természet, zöldell a fű, virágzanak a fák, nyílnak a blúzok, vetkőznek a nők." :)))
Sziasztok :)
Itt is verőfényes napsütés van... :))) VÉGRE!!
Már csak a zöld szín hiányzik kintről! Jó lenne látni, hogy ébredeznek a levelek :)
Itt is süt a nap, nem úgy mint tegnap. De igencsak kellett még reggel jeget kaparni a szélvédőről, szóval hideg van.
Ma én is "loccsantottam" az orchikat, jó ideje nem locsoltam őket, legbiztosabb jele volt, hogy szomjasak, hogy állandóan felborultak, mert száraz, ezáltal súlytalan volt a közeg.
És vettem pár virágzó sárga krókuszt, majd délután kiültetem, mert nekem csak liláim lettek, azok viszont nagyon szépek:) Most már vegyes lesz.
Jó reggelt csajok!
Süt a nap! ☼
Mégiscsak kopogtat már az a tavasz! ☺
Szia Kriszti!
Ne beszéljetek már így! Március van és jön a jó idő! :)
És hetek kérdése a kipakolás. :)))))
Nálunk is :(
Korai volt az "itt a tavasz" kijelentés..
További ajánlott fórumok:
- A férjem szerelmes...másba
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mennyire fontos, hogy minden nap szerelmes legyél?
- MIÉRT van az, hogy a Kedvesem saját bevallása szerint minden szempontból én vagyok a tökéletes nő számára, de mégsem szerelmes belém?
- Igaz, hogy mindenki máshogy éli meg a szerelmet? Ti mit éreztek olyankor, ha szerelmesek vagytok?
- Kikukáztam a régi leveleimet, a szerelmeseket is, és minden...