A leander szerelmesei - minden, ami leander (beszélgetés)
Halihó!
Hallottam egy viccet, - nevessetek Ti is!
Fiatal pár nászúton:
Férj: a jövőbeni mihez tartás végett közlöm a programjaimat és kérlek, jegyezd meg és ahhoz tartsd magad:
- Hétfőnként a haverokkal focizom,
- kedden sörözni járunk,
- szerdán teke-party van,
- csütörtökön végignézzük a kedvenc focicsapatunk mérkőzését,
- pénteken röplabdázunk,
- szombaton horgászunk,
- vasárnap mozilátogatás.
Feleség:
- Az én programomat könnyebb megjegyezni: minden este 8-kor kefélek, - aki itt van, itt van, - aki nincs, nincs!!!!!
Kis Edinám, - ugye meggyógyultál tőle?!
- pénteken
én meg megtoldottam egy Yorkie fürdetéssel... :/
Kiengedtem a drágámat egy gyors pisire, de..
valamit őrült mód ugatott, és kaparta egy helyen a falat, ami alatt volt egy kis odúszerűség. Aztán az egész kutya hót csatakos lett.. az eső esett, a kaparástól tiszta földes lett a nedves bundája. A lényeg, hogy előrántott a fal alól egy vízisiklót... az meg még szájon is 'mirigyezte', elkezdett habzani a pofája. Persze a siklót kigombolta terrierhez méltóan, becsületesen, de ahogy kinézett...
Azt sem tudtam hirtelen, h mit csináljak vele? Ha kint hagyom az esőben, akkor megfázik, meg amúgy is kaparta tovább a falat... de annyira koszos volt, hogy sírva gondoltam arra, h a zuhikabinba betegyem... de végül az lett. Jól megnyírogattam előtte, aztán adj neki...
Most már túl vagyunk rajta, sterilizáltam a fürdőt is.. :)))
Igen, elolvastam már az összes fórumot itt is a sarkantyúról, de senki nem ilyen fájdalomról számol be, hanem folyamatosról.
amúgy már jegeltem is előbb
Na jó, de gondolom, valami "celeb", ha azt írod, hogy mindenki ismeri:)
na, akkor tényleg patkány...
Én patkánynak hívom,ő záratta be a családi vállalkozásunkat, azóta csak vegetálunk:(((
Találtam itt egy fórumot a sarokcsont kinövésről, ők is nagy fájdalmakról írnak, nézd meg!
Ne beszélj! Ki a szomszédod?
Amúgy lányok, nem tudok szerintem dolgozni menni hétfőn, én így nem merek vezetni. 10 perces fájásaim vannak de olyan mértékű hogy azt kívánom, haljak meg. Komoly.
Közben meg amilyen hülye vagyok, éppen ma találtam ki hogy lecsós húst főzök. Egyszerre négyfelé sütök, közben fől a húsleves
Na nálunk reggel leszakadt az ég, most meg kezd sütni végre a nap, de hideg van!!
Edina!én vennék ott annyiért házat, csak az enyémet nem bírom eladni!:(((Szerintem mindenki ismeri a szomszédom!!!
miért, nem szeretsz ott lakni, ahol laksz?
Gyere ide, rengeteg ház van.
Egy akkora bedőlt hiteles házat, mint a mienk, sőt szerintem nagyobb volt, 10 milláért adtak el 1 hónapja.
Halihó:)
Felénk 19 fok, hűvös, szeles, borús. Leveri az összes virágomat. Csütörtök óta minden nap megtépázza a szél.:(
Jó reggelt lányok
Mi ma kerti partyztunk volna Valiékkal. Azt hiszem, kapóra jött, hogy lemondtuk a betegségek miatt:) Úgy szakad az eső, mintha dézsából öntenék.
Nem sok virágom maradt, csak egy egy szirom mutatóba, aztán ennyi. Nemsokára lehet vinni őket teleltetni, és szinte semmit nem élveztünk belőlük. És újra várhatjuk a nyarat, és megint ennyi lesz a nyár, mint idén. Irtó dühös vagyok.
KIS DRÁGÁIM!
SZÉP HÉTVÉGÉT MINDENKINEK!
JOBBULÁST A BETEGEKNEK!
JÓ SZÓRAKOZÁST A TALIZÓKNAK!
Sziasztok:)
Itt szép novemberi idő van,eseget,be van teljesen simulva,szél szerencsére nincs(még).Pár bimbós kicsikét behoztam,többinek már mindegy,lassan alig lesz virágom:(
Sziasztok Lányok!
Hozzánk most ért a vihar, körbe korom sötét van, behúztam a kicsiket!Ezt a bolond nyarat, bezzeg májusba nem tudott esni, az összes borsóm kiszáradt:((
Edina! Remélem jobban vagytok!!Minden értelemben!!
Azt írtad: most nyílik a tükörtojás, a caroról már tettem is fel képet.
Tudod, mint amikor csak a képez néztem a facen, az hogy mi van odaírva kimaradt, most a caro maradt ki:)))
Igen. Én is úgy értettem, hogy fajtanév, tehát a Soleil Levant is benne van.
Most raktam fel egy képet a naplómba. Most azt fejtegetem, hogy mi lehet. Megnézed?
Minek olvastad, bébi?
csak nem odaégett a tojásod?
Amúgy ugyanúgy néz ki, mint az érdi vajsárga. Legalábbis így élőben olyan, mint a képet az érdi.
További ajánlott fórumok:
- A férjem szerelmes...másba
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mennyire fontos, hogy minden nap szerelmes legyél?
- MIÉRT van az, hogy a Kedvesem saját bevallása szerint minden szempontból én vagyok a tökéletes nő számára, de mégsem szerelmes belém?
- Igaz, hogy mindenki máshogy éli meg a szerelmet? Ti mit éreztek olyankor, ha szerelmesek vagytok?
- Kikukáztam a régi leveleimet, a szerelmeseket is, és minden...