A leander szerelmesei - minden, ami leander (beszélgetés)
Szárazon ne tartsad semmiképp,nagyon hamar kiszárad a liliomhagyma.Inkább ültesd ideiglenesen cserépbe,nem fagy meg abban sem,nyugodtan kint lehet hagyni.Én várnék a kiszedéssel míg nem muszáj,most híznak.Különben sokkal jobb ősszel ültetni.
Annáknak boldog névnapot:)
Az jó, csak úgy nem nagyon tudom miben szállítani, 8 hagymám van, idén raktam őket le (akkor még nem tudtuk, hogy idén költözni kell)
Anyum az előbb azt mondta, aug. végén kiszedhetem, száraz helyen kiszárítom, leszárad a szára, és eltehetem jövő tavaszig, akkor kiültetem földbe.
Gond még annyi, hogy a háznál szerintem csak jövő tavasszal lesz tereprendezés, termőföldet is kell hozatni, és csak akkor tudom kialakítani a kiskertet, így most még nincs is hova ültetni :(
Szia:)
Szerintem nagy földlabdával ha kiemeled, most is át tudod ültetni, én virágzót is vittem így anyósomtól és megmaradt.
Sziasztok!
Boldog Anna-napot kívánok én is!
(édesanyám is Anna, hívom is fel)
Tényleg 30 fok felettit mondanak hétvégére, nekünk nagyon jó lenne, mert festünk.
ENYA! A golgit cserépbe kell majd tennem, ugye? Mert (jut eszembe) aug. végén költözünk, ide már nem rakok semmit a földbe, épp elég lesz a liliom hagymákat majd kiszedni.
Tényleg tudja valaki, a liliomokat kiszedhetem most majd, vagy őszig várni kell vele, amíg lemegy a szára (most virág nélküli, de szép zöld még).?
Sziasztok, szép napot!
Itt ronda, esős ma is.
Anna, boldog névnapot, együtt ünneplünk:)
Mindenkinek szép reggelt:)))
Anna, Neked boldogságos névnapot:)))))))))))))
Szép jó reggelt:)))
Várjuk az eredményt:)))
Én hormont csak akkor szoktam, ha földbe teszek dugványt, vízbe még nem próbáltam:) Kíváncsi leszek:)
Lányok, én most minden hajtást amit kaptam hormonba mártottam. Igaz, annak idején Vali azt mondta, hogy az ellenkező hatást is elérhetjük.
2 hete is tettem vízbe hormonnal. Igaz, hogy nem dagad még, de az egész száron nagy dudorok lettek tőle. Lehet, hogy orrán száján folyni fog a gyökér?
azzal sokszor én is úgy vagyok:)
Képzeljétek, illatos a tükörtojás. Pedig szimpla és sárgás
Sziasztok Lányok!
Anna!-Boldog névnapot kívánok!!:))♥
Nálunk ma van sötétség, esni még nem esik de tök öszi kinézet van, szerencse hogy nincs hideg.
Ida képzeld,a hajtásodon jön 1 bimbó,úgy várom hogy kinyíljon!!:))
További ajánlott fórumok:
- A férjem szerelmes...másba
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mennyire fontos, hogy minden nap szerelmes legyél?
- MIÉRT van az, hogy a Kedvesem saját bevallása szerint minden szempontból én vagyok a tökéletes nő számára, de mégsem szerelmes belém?
- Igaz, hogy mindenki máshogy éli meg a szerelmet? Ti mit éreztek olyankor, ha szerelmesek vagytok?
- Kikukáztam a régi leveleimet, a szerelmeseket is, és minden...