A leander szerelmesei - minden, ami leander (beszélgetés)
Sziasztok Lányok!
Tegnap csináltam csalánlevélből permetet, 2x jól bespricceltem, ma úgy néztem, hogy a piris kis dögök feketék lettek, remélem ez jót jelent!!:)
Edina!-Azt hittem, neked már minden fajtából van, azért írtad hogy elég!:DD
Hernyók tavaly voltak nekem is,inkább a muskátlit szerették, most ilyen ugrálós zöld szöcskével van gondom, az összes fűszernövényemet megrágta, szerencsére a leandert nem szereti!!:)))
Igen, pirosról beszéltem, csak nem akartam reklámozni az oldalt, akit érdekel, priviben megírom.
Ja, amúgy szép jó reggelt:)
azazaz, igaz.
jól megjegyzem, mert elcsesztem, hogy kapjak belőle:)
Hogy van e? tudod miket láttam? Aminek a nevéről még nem is hallottam:)
Listám amit még szeretnék aztán befejeztem:
vérvörös bársony, európa, a többi nem jut eszembe:)
Á, most annyi nem ragadt ám rám.
Megint nem jut eszembe, de M betűvel kezdődik annak a leának a neve, amiről itt múltkor beszélgettünk, és mondtam, hogy nekem nem tetszik kép alapján.
Vali erre besértődött:) és megmutatta élőben. Gyönyörű, nagyfejű, és nem kaptam belőle. Majd ha vezeklek:)
Hozni egyébként csak párfélét hoztam, ami igazán még új nekem is, az Valinak is kicsi. Margarert valami mit tudom én milyet meg magoncokat.
A jager? Ne tudjátok meg.
Vali lefikázott, hogy nálunk csak hűtőhideg volt a jager. MIkor mentünk, a poharat és az üveget is a mélyhűtőből vette ki. Szóval hideg volt, igen:)
Sziasztok!
Még jó, hogy egy szuterén télire csak az övék, ráadásul kifestve!:))
Sziasztok:)
Dunába vizet???DDD van még olyan amid nincsen??
Sziasztok, mgérkeztünk, csak beköszönök.
Délben értünk haza, nagy buli volt:)
Gyorsan megcsináltam a leandereket, mert persze üres kézzel még a hányós hörcsög sem jöhet el egy leanderestől:)
Majd este talán lesz időm visszaolvasni
Szia, én jégkrémes dobozba raktam virágföldet (naplómban talán láttad is) az alját kilukasztgattam... a magokról ledörzsölgettem a pihéket és félig belenyomtam őket a földbe.. a földjük mindig legyen nyirkos, és nejlonnal takartam le őket a páratartalom miatt..
Azt is vedd számításba, hogy nem mindegyik mag kel ki.. volt olyanom, amiből mind, de volt olyan is, amiből semmi nem lett.. magfüggő is a dolog
Sok sikert hozzá! :))
További ajánlott fórumok:
- A férjem szerelmes...másba
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mennyire fontos, hogy minden nap szerelmes legyél?
- MIÉRT van az, hogy a Kedvesem saját bevallása szerint minden szempontból én vagyok a tökéletes nő számára, de mégsem szerelmes belém?
- Igaz, hogy mindenki máshogy éli meg a szerelmet? Ti mit éreztek olyankor, ha szerelmesek vagytok?
- Kikukáztam a régi leveleimet, a szerelmeseket is, és minden...