A leander szerelmesei - minden, ami leander (beszélgetés)
:)
olyannyira, hogy mikor egy hete laktunk itt, és bementünk a városba és ott a gyógyszertár mellett megálltunk egy fagyira, egyfolytában csak azt mondogattuk, hogy milyen büdös van (mindenütt csatornaszag+szmog), mekkora a forgalom, tök hangosan kell beszélni, hogy halljuk egymást...ezek fel sem tűntek, mikor ott laktunk, most meg olyan furcsa volt... a jót hamar meg lehet szokni (itt mellékutca végén, erdő mellett lakunk, teljes a csend, madárcsicsergés és tücsökciripelés van :D)
igen, az előbb :)
őőő augusztus vége óta már nem győriek vagyunk, Gönyűn élünk :)
amúgy előtte Kisbácsán laktunk fél évet, azelőtt meg a Tihanyi-Szigethy sarkán 10 emeletesben
Hú,az piszok drága hely:( oda csak nyálat csorgatni lehet menni:((
Nálunk most szerencsére nagyon jó fogorvos van,olyan gyönyörű tömést csinál,fehérrel töm mindenhol,a fiamnak letört elöl egy darab,tök szépen felépítette tömésből,nem is venni észre hogy nem az igazi.
Ma nem.. ma csak barinőmmel mentünk be, mert a Mü.lerben vett magának parfümöt, meg bementünk még a Kikbe és egyéb helyekre.. Holnap megyek fogdokihoz, mert pár éve is megcsinálta már egy fogamat és nagyon meg voltam elégedve vele. Az itteni sztk-s meg jól el rontott egy másikat, ami aztán ki is kellett húzni.. (szerencsére most nem kell gázt fizetnem, mert túlfizetésem van, így most bekalkuláltam helyette ezt)
A kezemet meg Csornán rendezik a továbbiakban.. úgyhogy holnap már hülyegipszel fogok itt ülni.. :S
Sziasztok!
Az este eltűntem, mert olyan szél fújt, elment a net. :(
Meddig lesz itthon? Akkor most nagyon jó neked!! És neki is! Kikapcsolódik kicsit... :)
Én is voltam ma Győrben és holnap is megyek :)) Imádom Győrt! :) (bár leákból semmi érdekeset nem láttam)
Hurrá! Ma megint elültettem egy kigyökerezett leát.
Puszilok mindenkit, - szép estét!
De aranyos vagy! Köszönöm szépen!! Akkor holnap majd lesem a postást :))
Bár megint nem nagyon tudok gépnél lenni, mert megyek délelőtt Győrbe fogihoz, utána meg azonnal Csornára gipszügyben.. de persze ha hazaértem jövök majd :))
További ajánlott fórumok:
- A férjem szerelmes...másba
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mennyire fontos, hogy minden nap szerelmes legyél?
- MIÉRT van az, hogy a Kedvesem saját bevallása szerint minden szempontból én vagyok a tökéletes nő számára, de mégsem szerelmes belém?
- Igaz, hogy mindenki máshogy éli meg a szerelmet? Ti mit éreztek olyankor, ha szerelmesek vagytok?
- Kikukáztam a régi leveleimet, a szerelmeseket is, és minden...