A leander szerelmesei - minden, ami leander (beszélgetés)
Még jó, hogy mondod:))) Így legalább nem pánikolok be, ha az történne.
Ami leszáradt, arra azt gondoltam, hogy az utazás miatt, de nem ijedtem meg, mert láttam szépen hozza az újakat:)))
Sziasztok:)
Eddig én is a szobaablakban hagytam a féltve óvottakat, de szerintem melegük van, lehullott pár régebbi levél, igaz felül hajtottak újakat. Félek, hogy anyósom fűtetlen szoba ablakában megfáznak. Ezek idén nyáron gyökeresedtek, bár van, amelyiknek már kint van a cserép alján a gyökér, úgy megerősödött. Nem tudom, merjem-e egész télen a melegben hagyni...
Én át fogom vinni az Anyukám szuterénjébe őket. Sztem eléggé meg vannak erősödve, és ott a 14-16 fok biztos nekik. A lakásban nálunk meg a 26 lehet sok lenne, attól félek megtámadná őket valami. A bugik nálam is lakástelelők.
És természetesen az idén a jakaranda is:))) Egy levele leszáradt, viszont már a 3. újat nevelgeti kifelé:)))) Pussz érte:))))))))
köszi, már megadtam a negatívat, férjem is ezt tanácsolta egyértelműen (ő a nagy vaterás, meg amúgy az ő nevével vásároltam :D)
a levelére meg csak annyit írtam, hogy a kérésének eleget tettem!
:)))))
Azért is nem kezdtem bele vasárnap és tegnap 10-15 percekre, mert akkor nem tudtam volna visszaolvasni:)))
(Meg ha elkezdem, akkor nem tudom befejezni, és nem haladok mással. Úgyhogy inkább nem is megyek gép elé, ha nincs rá legalább 1 órám)
További ajánlott fórumok:
- A férjem szerelmes...másba
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mennyire fontos, hogy minden nap szerelmes legyél?
- MIÉRT van az, hogy a Kedvesem saját bevallása szerint minden szempontból én vagyok a tökéletes nő számára, de mégsem szerelmes belém?
- Igaz, hogy mindenki máshogy éli meg a szerelmet? Ti mit éreztek olyankor, ha szerelmesek vagytok?
- Kikukáztam a régi leveleimet, a szerelmeseket is, és minden...