A jó szex hozzáláncol....? (beszélgetés)
Teljesen igazad van;) Tetszik az agyad.Nekem volt olyan párom akii tényleg hű de jól nézett ki de mégsem ment a dolog kettőnk közt. Nem volt meg a "kémia". Erre értettem, hogy nézhet ki akárhogy, de számomra maga az önértékelés és a belső valmaint az érdeklődési kör a döntő inkább,mithogy barna vagy fekete.
Bár ahogy írtam, én tényleg különleges egyed vagyok, így sokkal jobban szeretek egyedül lenni, mint párosan...:P
A jól kinézés nem azt jelenti, hogy valaki csak akkor "kel el", ha topmodell kinézetű. Inkább azt, valami megfog benne, vonzódsz hozzá első pillanatra. Ez teljesen egyénfüggő, de szerintem ez is nagyon fontos. Mert a szép belsővel (külső vonzódás nélkül) inkább barátokat lehet szerezni, nem szerelmet. Persze a vonzódás maga csak az első lépés, és ha ennyiben kimerül a dolog, akkor megint csak ott van vége a történetnek.
A szex pedig jön magától, ha az első kettő megvan. Mert akit szeret az ember, azzal élvezi a szexet. Legalábbis női aggyal így gondolom. :D
Sokszor lehet hallani a mondatot, hogy "van az a pénz."
Meg, hogy az érdekkapcsolatok tartanak a legtovább.
Hát nem tudom. Én egy külön "faj" vagyok ilyen téren. Pénz,mh jó ha van, külső, az is egy dolog, szex... hát na az a szex. De a belső. Számomra az a fontos.Feleslegesen néz ki valaki jól, vagy van sok pénze, ha hazamegyek és azt érzem nem szeretem, ha leülnék és fáradtan a munkából elmesélném, hogy mit csináltam aznap és nem érdekli. Szakbarbár vagyok, és számomra nézhet ki jól egy ember vagy lehet sok pénze, de ha nem tudja elviselni azokat a dolgokat, amik számomra fontosak, akkor odalehet a jó szex is...Én ezt gondolom.
Kár súlyozni, %-olni a kapcsolatot
Szoktam mondani, adva minden az élethez, a kapcsolathoz, mint egy jó ételhez/sülthöz a boltban.
Nem venni észre milyen fűszerek vannak benne és mennyi, ha jó az összhatás, az elkészítés,
de ha bármelyik is hiányzik, bár ehető, de már nem ugyanaz
Szomorú ez a legcsodásabb érzésre nézve!
"Minden bajnak gyökere, a pénznek szeretete."
"Szeressük (inkább) egymást gyerekek,a szív a legszebb kincs"
Talán ma már nem gyüjtünk kincseket?...
A láncot is ápolni kell.!
No és mik a jó sex ismérvei?
Néha egy ölelés a legerősebb láncszem tud lenni.