A hobbid-e a munkád? Azok jelentkezzenek, akik imádják a munkájukat (beszélgetés)
Ez tök jó :O)))
Köszi, hogy beírtál egy kis pozitív kisugárzást te is :O))))
én pénzügyes vagyok, szeretem a munkám!
igazi kihívás a mostani gazdasági helyzetben:)
:)
Nem mindennapos munkakör, ez így van. Kellenek hozzá jó idegek, és fanatikus piro-szeretet.
Először azt hittem poén, de aztán ránéztem a nikkedre és rájöttem igaz.
Ugyhogy még jó, hogy nem küldtem hahota jelet.
Tök jó.
Nem egy mindennapos munkakör.
Igaz?
Rákérdezhetek?
Mi az?
Akkor tényleg jól beletanult! Azt nem adják a semmire. Ügyes.
Mi nem köpködjük ki a bort, igaz nem is kóstolgatjuk minden nap :D
Igazad van, szerintem sokan találják meg véletlenül azt, amit szeretnek csinálni. :)
A páromat felvették egy borkereskedésbe, úgy, hogy nem értett hozzá semmit, és annyira megszerette és megtanulta, hogy mostanra már sommelier lett. :)
nekem ez az eredeti szakmám. :)
Varrni is nagyon szeretek, de csak egy nem túl tökéletes varrógépem van, ami korlátozza, mit tudok csinálni.
Ruhajavítás, tehát varrni...
Szeretem, ez valamilyen szinten a hobbim is, de nem vagyok profi..
Viszont nem ebben dolgozom...mert nincs megfizetve..
Vasúton dolgozok...
Már írtam, de leírom még egyszer. :)
Webfejlesztő cégnél vagyok értékesítő, és "véletlenül" lettem az, és imádom, nem is gondoltam volna, hogy ennyire szeretném csinálni!
Mindig új projekt van, rengeteg új emberrel ismerkedek meg, nagyon változatos, és én szeretem ezt.
Szóval nekem ez nem a gyerekkoromból jött. Kipróbáltam, és nagyon megtetszett. Így is lehet. :D
Én kozmetikus vagyok és nagyon szeretem csinálni, igaz némely dolgot nem szeretek (pl. gyantázni), de nagyon szép szakma, bár sok macerás, értetlen vendéget el kell viselni...
Nehezen jutottam el odaáig, hogy elvégezzem, mivel a szüleimnek nem tetszett, ők diplomásat szerettek volna belőlem faragni. Végül 21 voltam, mikor elkezdtem a sulit, előtte dolgoztam és 2 tanfolyamot is elvégeztem.
drnéni!
Hogyhogy jobban járnál?:) Hiszen manapság a pszichiátria viszi a pálmát!! Ennél jobb szakma nem is kell!!!!!
Nos..én is egészségügyben dolgozom..mindig is ez volt az álmom..teljesült, jól érzem magam, nem panaszkodom. Igaz, néhanapján elég nehéz, de hát hol nem???:)
Szép napot mindenkinek:)
Egyet lefelejtettem: méheink vannak a férjemmel.
Na, itt sem kell szauna :-DDD. El se tudnám képzelni az életünket méhek nélkül :-D.
Így van! De ne csak próbáld, csináld! :o))
Szia :o))
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Mi történt? Miért nem jelentkezik?
- Ki jelentkezett a nagy őszi fogyiversenyre?