A házi légytől milyen betegséget kaphat el az ember? (tudásbázis)
soha nem lehet tudni kerem,Kinek ez esik jol,kinek mas:-)
lehet erre izgult estenkent:-)
HAhahaha egyébként ez rám is igaz.. Spórolni kell!! Aztán 10 perc után megmérgesedem és úgy gondolom nem olyan sok az a 200 Ft, veszek egy üveggel valahol menet közben.
Egyébként gondoltatok már a kulacsra???? Nekünk van kettő is. De igaz ami igaz, amikor hirtelen kell, akkor mindkettő mostalan :)
Én megértem...Én ha elmegyek itthonról,előtte egy órán át csak üveget vadászok a lakásban...:D
Aztán ha találok egyet,megpróbálom megmenteni és helyrepofozni,hát attól függ,hogy milyen állapotban lelek rá...Szóval...ezért.Nem gondolta,hogy majd pont azt az üveget a verandáról szeretné majd bevetni.Én a poshadt víztől,a benne elszaporodott baciktól jobban tojnék.Bár a fekás légy se semmi...:)))
De hülye vagy. :DDDDDDDDDDDD
Ezt elképzeltem.
A döglött légy hogy tudott úszkálni ? :-)))
Szerintem akkor sem lett volna, ha a döglött léggyel megiszod a vizet.
További ajánlott fórumok:
- Ha kevés folyadékot fogyaszt az ember, az milyen betegséget okozhat?
- Mentálisan beteg emberek is kaphatnak személyi kölcsönt?
- Gyógyult emberek, súlyos betegségek
- Gyenge képességű, de nem fogyatékos ember, akit sehova nem vesznek fel (munka), milyen segítséget kaphat?
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Tudom, hogy van kutyának való Béres csepp, de a kérdésem az lenne, hogy az embernek valót kaphatja-e kutya?