A "gyilkos" főnök! Ergó:te mit teszel, ha a főnököd ki akar csinálni? (beszélgetés)
Az ilyen tipus sosem változik, ott fog kihasználni ahol tud, mert tudja, hogy kell a meló neked, akár milyen ok miatt.
Úgy, hogy készülj fel, erősítsd magad és vedd fel a feléd dobott kesztyűt:) Én ezt tenném a helyedbe.
A munkádra ügyelj, hogy kifogástalan és hibátlan legyen és te egyenes légy 100%-ban.
Sziasztok!
Majd egy éve találtam egy munkát magamnak,amivel azt hittem,hogy megfogtam az isten lábát,aztán szép lassan összeomlott minden:az az ember /nő az illető/akiért a fél karom adtam volna,szép,lassan teljesen átfordult,és most már csak harc az egész munkaidő.A most legutóbbi szivatása,hogy az éves tervezett szabimat simán áthúzta,azzal az indokkal,hogy nincs senki,aki menne helyettem.30 napból 10-zel rendelkezem én,és 5 napot nem volt hajlandó megadni.annyit szeretnék csak kérdezni,hogy esetleg ha van valaki,akinek szintén nehéz eset a főnöke,hogyan lehet kezelni,hogy ne hányingerrel kelljen dolgozni menni???
További ajánlott fórumok:
- Egyedül akarom végig csinálni! Mire vigyázzak? Tapasztalt anyukák segítsetek!
- Mit fogsz csinálni/csináltál a hétvégén?
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!
- Értem én, hogy járvány van, de mit lehet itthon csinálni hónapokig, ha minden bezár?
- Ki miket szokott csinálni az ágyban?
- Párotoknak szoktátok kézzel "végig" csinálni?