A gyereket zavarja, ha más a neve? (beszélgetés)
úgy kedves biológia órán nem odafigyelő, hogy csak az önmegtartóztatás véd 100%-osan! Sem a gyógyszer, sem a spirál, sem az óvszer nem 100%-os!!! Úgy lehet, és képzeljed el, vannak nők akik számára az abortusz nem opció! Úgy lehet!
Kezded kapsisgálni?
*újra fogant babám
elnézést az elírásért
Persze 2 vetélés után újra fogantám,és pont az járt az eszembe,h mi lesz,ha mellényúltam......érzésekről hallottál már?
Amúgy akkor jól fizető allásom volt,míg ki nem derült,h babám lesz....
:(
Sajnálom. Ez nagyon szomorú.
Régen valahogy másképp működött ez a párválasztás téma.
Ma, 2016-ban biztosan nem szülnék rövid ismertség után, pedig ha valaki vágyik még egy gyerekre, akkor az én vagyok.
Semmi, nincs semmi.
Utólag már nincs mit csodálkozni ezen a körülmények ismeretében. Egy szenvedélybeteg, agresszív embertől, aki nem szándékosan lett apa és akit a viselkedése miatt otthagytál...
Nem is értem, mit vársz tőle, hogy majd kedvesen megveregeti a vállad és előzékenyen úgy tesz mindent, hogy teljes legyen a boldogságod?
Hát, szerintem fél év nem kevés kiismerni valakit, de ez szubjektív véleményem. Nyilván ha nem egy nagy csalódás után vagy, nem lettél volna ilyen sebezhető.
A fizetés kérdése a bíróságra tartozik, fordulj hozzájuk bátran. Hogy nem keresi, az lehet nem olyan nagy baj, tekintve hogy milyen a természete.
Kényszeríteni viszont senkit sem lehet arról, hogy mondjon le. És neked a gyerek érdekeit is nézned kell, pl. ha esetleg majd örökölni fog valamit az apja után.
Ebben a helyzetben megtartanám a lánykori nevem.
A gyermekek adatainál is így szerepelsz.
Csak a véleményemet mondom el, ahogy te is.
Egyáltalán nem mondtam ilyet hogy "bezzeg én"! :)
Olvasd csak vissza, kettőnk közül ki az aki másoknak beszólogat. ;-)
Az életben csak egy valami biztos, hogy meghalunk. De az tuti"
Ismerek olyan házaspárt, akik két hét után összeházadodtak. Ennek kb negyven éve.
Aki nem mer, az nem nyer.
Gondolom ha egy abortusz fórumon azt írja valaki, hogy elveteti, mert fél, hogy nem tudja gazdagságban felnevelni meg azért szólsz be neki!
Neked mindegy ki mit mond csak verhesd a melled, hogy bezzeg én!!!
Fél év azért elég kevés idő ahhoz, hogy megismerd a másikat.
Ott azért gondolom mérlegelted, hogy ha mégsem ő a nagy ő, akkor is képes leszel felnevelni a gyereket.
Én másképp már nem is mernék szülni, csak ha teljesen biztos vagyok abban, hogy egyedül is megállnám a helyem... Sajnos annyi negatív példát látok magam körül!
Ha nem is 2 hónap után,de nem mindenki tervezhet....én első kapcsolatomba 2 babát vesztettem el,spontán vetélés volt,évek múltán,más város,más féri,életem nagy szerelméről kiderült,h mit sem ő nem táplál irántam hasonlót sem,és ebben a csalódott magányban ismerkedtem meg kisfiam apukájával
fél év után,védekezés (tabletta) mellett lettem terhes,fel sem merült az abortusz gondolat,aztán újabb fél év múlvajött a fekete leves,az alkoholt már egyre kevésbé tudta/akarta titkolni,és jött az első pofon
mégis kisfiam 3,5 éves volt mikor végre végleg elhagytam....azóta nem fizet,nem látta,s nemrég közölte ne keressem,pedig a kicsi akart vele beszélni
A gyerek biztos nem Y.Z.-nek vagy X-nének szólít, és ritkán fordul majd elő, hogy valahol ezt hallja, hogy téged így szólítanak.
Túlaggódod, egy névválasztás ne azon múljon, mit fog szólni a kisgyerek. Ha kérdezi vagy gondja van vele, elmagyarázod neki.
Így már érthető.
Hát, ebben az esetben lehet hogy megtartanám a lánykori nevemet. Úgysem ezen fog múlni a boldogságotok!
:)
További ajánlott fórumok:
- Neveljük-e, nevelhetjüke-e a szomszéd gyerekét, unokáját?
- Vezeted a háztartást, gyereket nevelsz, hogy jut idő magadra?
- Ti mit csináltok ha a párotok tök ellentétesen neveli a gyereket, mint ahogy ti szeretnétek?
- Egyedülálló apák, kik gyereket nevelnek
- Testi fenyítéssel gyereket nevelni
- Szerintetek korrekt ha a gyereket nevelő szülő kikapcsolja a gyerek telefonját, amit a másik szülőtől kapott?