A föld nemsokára belemegy a null síkba. Hallottál róla? (beszélgetés)
wwwponturbanlegendsponthu/2012/11/belemegyunk-a-null-sikba-es-jon-a-kozmikus-sotetseg/
Ajánlom a hiszékenyek és naívak figyelmébe. Ha tényleg jön a világvége, esküszöm, fizetek egy láda sört.
Hosszan tipródtam, és döntöttem. Elve fával fűtünk, tehát nem kell gyűjteni, már van. Az erdőbe meg nem megyek, mert hiába van kb. 150m-re, ha köztünk folyik a Tisza! Félek, hogy abban a sötétben még úsznom is kéne.
Egy valamit, vagyis az egészet nem értem, de egy valami igazán érdekel. Ha akkor nem lesz semmi, ami közvetítené a hangot, fényt ezt-azt, akkor hogy lesz meleg??? Ahhoz is kéne némi levegő, mert ha az nincs, akkor az űr hidegét éreznénk, azt meg ember-állat nem éli túl! Ha meg van levegő, kell lenni hangnak is. A fénynek meg nincs szüksége levegőre. Ha az lesz a helyzet, hogy a fény sem ér el minket, akkor a null-sík nem más, mint fekete-lyuk. Ha az, akkor régen rossz nekünk, nem csak 10% hal meg, hanem annyi sem marad életben, de a Föld is nem létezik tovább.
Szóval nekem ez az egész olyan zagyva, hogy komolyabban kéne vennem, hogy megijedjek.
Így inkább derülök egy jót!
Na, de a napfénnyel mi lesz? Erre most találj ki valami nagyon tudományosat!
Szerintem a magentapigmentek genertitulációja miatt görbül a diverzitifás síkja, és kristályosan determinálódnik szulfit-származékká.
A szeretet és béke mellé, lehet még azt kérni, hogy a hülyeség meg tűnjön el az emberekből??
Várjatok... most kaptam egy titkos levelet a NASA-tól, azt írják, hogy december 21-én minden elme kitisztul, kiszáll a sötétség a fejekből és többet soha senki nem fog ilyen idióta kérdéseket feltenni! Szóval kedves hívők vegyetek magatokhoz egy-két palack vizet meg egy energia szeletet, mert biztos megerőltető lesz a szervezetetek számára az átalakulás!
További ajánlott fórumok:
- Új abortuszvita kibontakozóban... Hallottál róla?
- Edita Sipeky: A fogyás magasiskolája - Olvastad? Hallottál róla?
- Zenék, amiket elsőként hallottál gyerekkorodban...
- Távkapcsolatban nagyobb szabadságot akar, pedig nemsokára összeköltözünk. Hogy viselkedjek?
- Mit láttál, hallottál ma, ami megérintette a szívedet és elgondolkodtál az eseten? Vidámmá vagy szomorúvá váltál a hallatán?
- Mi volt a legszebb mondat, amit a pasid szájából hallottál?(csak nőknek!)