A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek? (tudásbázis)
Értem,akkor ezek szerint ez nem a szokványos endometriózis,mert annál egy idő után kipakolnak.Ha csak ezt a valamit távolítja el,akkor szerintem inkább a műtétet vállald be,mert igaz állja a 3 megtermékenyítést a TB,de ettől még pénzbe fog kerülni.Szomszédasszonykámnak kb 70-100 ezer között volt amit az injekciókra és gyógyszerekre-kúpokra kiadott úgy,hogy a TB finanszírozta(TB nélkül milla körül gondolkodj).Rengeteg mellék hatást ír a féléves gyógyszerre ugyan úgy,mint minden más gyógyszereknél,de az esély is ugyan olyan kicsi.Egyébként az endometriózisos betegeknek akik már nem akarnak szülni,de még kipakoltatni sem engedik magukat,ezt a gyógyszert szokták adni hosszútávon(évekig)a betegség tünet mentesítésére.
még nem,mensi előtt 2 nappal érdemes leghamarabb.
sziasztok. ha valakinek szüksége lenne babaholmira, hazahozos ruha, keresztelös ruci télre bundazsák 74es méretü. öszre tavaszra overál jó meleg, tudok segiteni megegyezés szerint
Ma tartok a 19 napnál,ilyenkor lehet már tesztelni, vagy várja meg a mensim időpontját?
Végső megoldás lenne a műtét,nem pakolna ki,csak a vadhúst távolítaná el ,ami nekem babszem nagyságú.Ha most nem sikerül a terhesség,akkor fogom kérni a féléves gyógyszeres kezelést.Kicsit félek tőle,nem tudom milyen mellékhatása van.Jó tudni,hogy 3 megtermékenyítést a TB.áll!Köszi az infót!
Nem értem milyen műtétről is beszélt,mert azt nem akarom elhinni,hogy a "kipakolásról".
Ha nem fog összejönni,ragaszkodj a fél éves gyógyszeres kezeléshez,mert ezután 3 mesterséges megtermékenyítéssel próbálkozhattok,aminek nagy részét állja a TB.Alattomos nagyon ez a betegség sajnos.
Én is hallottam erről a gyógyszerről,de ha most vagy a következő hónapban nem sikerűl,akkor vissza kell mennem a dokihoz,és gondolom fölírja.Mondta,hogy a műtét csak végső esetben,mert hason keresztül kell végezni.
Köszi,én is nagyon sajnálom,de azt hiszem ezt már írtam.
Akkor meg csak valami baci dolgozik benned.Nagyon sajnálom,hogy nem jött össze.:-(((
Azt nem értem,ha endometriozisos vagy,akkor miért nem kezelt.Van rá gyógyszer amit fél évig kell szedni,ez idő alatt nincs menstruáció és visszább húzódik a betegség(nem gyógyulsz ki csak könnyebben tudsz teherbe esni).Valami D betűvel kezdődő gyógyszi.
Tünde!sajnos van egy negatív tesztem:(Nagyon szíven ütött.Viszont a hányingerem még mindig fent áll!Hát kiváncsi vagyok,hogy ez meddig tart.
Febr.22.-én szedtem 5 napig,napi 2 szemet.Már lassan 2 éve,hogy próbálkozunk,se sikertelenűl.A gyógyszert még csak most kezdtem el szedni,ugyanis kicsit alacsony volt a peteérésem.Sajnos nekem is van egy endometrózisom,ami akadályozhatja a teherbeesést.Ez egy vadhús ,ami a haviból táplálkozik,akár meddőséget is okozhat,roncsolja a petefészket ,és mindent, ami ott található bent.Nekem még nem javasolta az orvos a műtétet,mert a mérete nem változik.De,ha továbbra sem sikerűl a bébi, akkor muszáj leszek kés alá feküdni.De viszont,ha terhes lennék nem tudna táplálkozni ,és így magától elpusztulna.
Igen,számomra is hihetetlen ha az első alkalommal össze jönne!De ez már nem sokára kiderül.
Na látod ez eszembe se jutott,hogy a neme miatt Jónásoztok,pedig tudtam ,hogy erre is alkalmas a módszer.
Az szuper lenne ha mindjárt az első alkalom bejött vólna.:-)
Én kétkedtem kicsit mikor ólvastam róla,de Te lennél nekem akkor a 100%meggyőzés.
Most tévedsz!Annyira szerettem volna kislányt,hogy a neten keresgéltem,milyen modszerrel lehet nagy az esélye,akkor találkoztam a Jónás modszerrel.Tehát nem régota probálkozunk,és hát ez volt az első probálkozás:)
Be linkelek egy jó eszközt,nézzétek meg.Nem drága és sok babára vágyó párnak segített már.Nekem még nem volt személyes tapasztalatom,de fontolgatom,mert akár foggátlásra is célszerű szerintem.
A neve "ovulációs mikroszkóp"
[link]
Úgy legyen!Egyébként mióta próbálkoztok,mert gondolom nem valentinos nap vólt az első próba.Csak azért gondolom mert a Hold naptárral(Jónás)akkor szoktak próbálkozni,ha egy ideje nem jön össze a lurkó.
Háááát,nekem 2 császárom volt.Remélem semmi nincs csak baba,egyre inkább bizom benne,nem szeretném,hogy valami gond legyen,nagyon szeretnék még egy kislányt!
De nyugi,szerintem nem ezek okozzák a tüneteid.
Az endometriozis tulajdonképp,álltalában császár után szokott lenni,de nem kizárt norm szülő nőknél ill.eddig még nem szült nőknél.A betegség lényege,hogy a petefészekben gyulladásos-gennyes-véres váladék van és a petevezetők ezmiatt hegesednek.A szomszédasszonyom küzd vele.
A pcos(ha jól emlékszem.poli cisztás ovárium szindrómának mondják )abbol áll,hogy a petefészkek ciszták alakulnak ill. a mire a tüsző megrepedne abbol is ciszta lesz.Ezzel én küzdöttem 4 éve.Fetrengtem a rosszulléttől hónapokon keresztűl.
Na most nem lettem okosabb:(ezeket a "betegségeket"nem ismerem.Mind két gyermekem könnyen fogant,nem volt gond.
az endometriózis egyik jellegzetes tünete az állandó hasgörcs,tehát ez ciklustól függetlenül mindig,hányinger nem igazán párosúl pellé.A pcos-nál mindkettő tünet jelen van.Mindkét esetben nehéz ügy a teherbe esés,viszont nem lehetettlen.
Én is kiváncsi vagyok!De nagyon!Legalább tudni fogom mi a helyzet,nem idegelem magam-e miatt.Elöbb kezdödött a hányinger,de megfázás miatt még nem volt hányingerem,de hát sosem lehet tudni:)A másik ha nem baba akkor mitöl van?
Kiváncsi vagyok,mi lesz a tesz eredménye.Egyébként az jutott eszembe,hogy nem e véletlen a baci szórakozik veled,mert ugye megvagy fázva és ez is járhat hányingerrel hasigörcsel stb.Időrendben Te tudod meik volt hamarabb,a megfázás vagy a rosszulléteid.
Örülök,hogy ma jobban voltál,egyed a vitamint,hátha megszünteti szép lassacskán a pocifájást
Nagy valószinűséggel bébi,mert a kávé a legjobb alternatív tesz a kismamiknak,hacsak nem a closti maradványa szórakozik mellék tünetként.Mikor is szedted,vagy szeded még?
Szia!Nem vagyok nagy segítség,amint ha olvastad én is kételyek között vagyok!De ha nem bírod a kávé szagát az lehet jel,nekem Tünde írta!
Tünde!A kávé főzés megvolt,de annyira még mindig nem érzem intenzíven az illatokat.Valamit éreztem egész közelröl,de alapból hányingerem volt:(Ma reggel bevettem kismamáknak való vitamint,nem tudom ez volt-e az oka de a mai napon nem volt annyira görcsöm,hála az égnek!Remélem lassanként elmulik!
Sziasztok!
Nagyon szeretnénk babát ,most tartok a 16. napnál ( Clostilbegyt tablettát szedtem)kb 4 nappal ezelőtt nagyon fájt a hasam alja, most pedig rosszul vagyok a kávétól.Ma is elkészítettem a kávét,de egy korty után elkapott az undor.Egy darabig biztosan mellőzöm,amúgy se voltam kávé függő.Szerintetek,lehet hogy bébi van a dologban? Tudom,hogy még korai,de hátha!
Helyes!!!!
Ketten mindjárt okosabbak vagyunk.-)))))
További ajánlott fórumok: