A duci az csak sátorba járhat? (beszélgetés)
Erre egy megoldás van :
NE NÉZZ ODA!
Én azt írtam volna,hogy azon akadok ki,hogy ki milyen ruhát hord?
Nem hinném :)
Azért kövér és kövér közt óriási különbségek vannak. Ahogy a vékonyabbak közt is. ÉS sokszor talán még ijesztőbbek a vékonyabbak,mint a teltebbek. Tehát NEM CSAK A KÖVÉREK látványától lehet infarktust kapni... :)
Nyilvan minden NEM tulsulyos no deszka, csak igy lehet...
Te miert is fogyokurazol?
??? Olyat kell felvenni a teltebbeknek, ami nem előnytelen nekik... ezen nem is értem miért akadsz ki...
Nem kell zsákban járniuk, de azért nem kell 50 kilósoknak jól álló fazont magukra húzni.
Ez elég szomorú!
Mármint a gondolkodásod,gondolatmeneted.
Hát én nem vagyok egy szép látvány,az biztos,de ezen még én is felkapom a vizet....
Igen eléggé nehéz eltalálni hogy melyik ruha áll jól, volt hogy megvettem a ruhát és amikor felvettem, még én is azt hittem hogy mindjárt jön a gyerek:)
Mondjuk megmondom öszíntén hogy leginget- cicanadrágot- ritkán de én is felveszek, mondjk egy, rövid ruha, vagy egy hosszabb tunika alá pont jó és praktikus mert az ember combja se dörzsölödik, de pl. átmeneti idöben hordtam farmerszoknya alatt is, és jól állt szeirntem. De ehhez az kell hogy a felsö szépen eltakarja a combokat és ne legyen feszülös.Az én problémám a nagy mellem 95E ami általában mellre jó, az úgy áll rajtam mint tehénen a gatya:(( Viszont szeretem az empire stílusú ruhákat tehát ami a mell alatt van elvágva, csak arra kell vigyázni hogy a hason ne csinájon terhessé:)
A feszülös topokat én is kerülöm, kivéve ha mondjuk a dekoltázsnál feszül és utánna leszerebb esése van, mondjuk memgondom öszíntén hogy a felkarom nekem sem vékony, nah de 30fok vagy annál melegebb napokon pont nem érdekel hogy ki hogyan néz meg, elvégre nem járhatok garbóban:)))
Nagyon is csinosan fel tud öltözni egy duci nő is, csak azt kell hangsúlyoznia, ami előnyös rajta. Ha szépek a mellei, akkor azt, ha csinos a lába, akkor azt. A többire tényleg igaz, hogy a ruha "ápol, s eltakar" :)
Bevallom, amikor 100 kilós nőket látok cicanadrágban, én is felhúzom a szemöldököm, nem mintha közöm lenne hozzá, hogy ki mit vesz fel, de én úgy gondolom, hogy az nem oda passzol. Amikor egy duci nő olyan ruhát vesz fel, ami csak tökéletes alakú nőkön áll jól, az nevetséges.
Gyönyörűen fel lehet öltözni mások majmolása nélkül is.
Én is 40-es nadrágot hordtam sokáig, sőt volt egy rövid időszak, amikor 42-es kellett. Nem éreztem magam molettnek. Most 10 kg-mal könnyebben van 36-os nadrágom is, de előfordul, hogy 38-as kell. Felsőből 34-36. Erre a méretre se könnyű ruhát találni. Választékkal nincs baj, de olyan silány a minőség...
Méretezésről meg... Van c...ia pulcsiból xs-es és xl-es. Az xl-es nem nagy rám, próbáltam l-est az kicsi volt. A másikból azért van xs-es, mert az s-be kétszer belefért a karom. De van l-es a...s pulcsim és s-es nadrágom. Pedig többnyire a nadrágméretem a nagyobb.
Végigolvastam..172 magasságodhoz 63 kg,és teltnek érzed magad? :-O
ez csak akkor lehet,ha pici ,vagyis apró a melled(nekem ott a pluszsúly nagy része:S)..de tán még akkor sem..
Szerintem nagyobb súllyal is meg lehet találni a normális, jó szabású, előnyös darabokat, mindenkinek a maga stílusában. Miért kellene sátorban járni??? Bár nyilván, egy 80-90 kilós nőn biztosan nem áll jól a mini-top... de egy szűkebb farmer egy könnyű hosszított felsővel már nagyonis... sőt, jobban mint az XS-es méretű pálcikaembereken... A soványakon ugyanúgy lehetne mit kifigurázni, sőt az átlagos testsúlyú emberek többségének szintén nincs formás alakja... tehát nemcsak a duciknak, hanem mindenkinek oda kellene figyelnie, mi előnyös a számára... pl. hiába 60 kiló valaki, ha az úszógumi kibuggyan a csípőnaciból, hátul meg kandikál a popsivágás vége, mert azt hiszi, soványabbnak látszik ha M-es naci helyett S-est vesz...
Üzletek: én szeretek olyan nagyobb üzletekben vásárolni, ami önkiszolgáló (nemcsak ruhát, minden mást is), egyedül szeretek válogatni, nem kell hogy eladó asszisztáljon hozzá. Vannak üzletek ahol nálam jóval nagyobbakra is szép ruhák vannak. Olyan üzletbe pedig ahol a modellalkatú húgomnak is az XL-es a jó, nyilvánvalóan nem megyek be vásárolni... de olyan is előfordult velem, hogy a kifejezetten molett divatra specializálódott üzletben nem találtam magamra elég kicsi ruhát... :)
Akkkor most elmondanám hogy igenis van spagettipántos rövid fekete ruha 54-es méretben is, többek között....egy elzö hsz-ben belikeltem egy oldalt ahol nagyon stílusos és klassz boltok vannak ahol lehet kapni tulsúlyosoknak is divatos ruhákat.
Azért azt pedig röhelyesnek tartom hogyegyes boltokban kiírják hogy XXL méretben is vannak dolgaik, vagyis nagy méretekben és a "nagy méret" 42-töl kezdödik...szerintem az XXL vagyis a nagy méret az 46-tól kezdödik és a normális méret az 40-44igy van, én legalábbis úgy figyeltem meg hogy ez az átlag emberek mérete.
Ami pedig az eladókat illeti: munkám miatt is sokszor van nagyon nagyon buta és idegesítö emberekkel dolgom, de ilyen minösítetlenül, arrogánsan és bunkón soha nem engedhetném meg magamnak illetve onnantól azt gondolom kereshetnék új munkahelyet.
A vevö nyílván csak bizonyos pontig "király"...nah de azért otthon azt vettem észre - TISZTELET A KIVÉTELNEK- hogy nagyon sok eladó, föleg a kisboltokban érezteti a vevövel hogy vegye megtiszteltetésnek ha idöt szakít rá.
Azért nem véletlenül mondják a pszichológusok, hogy az esetek 99 százalékában a tetemes súlyfelesleg mögött - 30 kg felett - valamilyen ismert, vagy tudatalatti lelki probléma lakozik...
De igen, mindenki csak saját maga tud az életéért ebben tenni.
További ajánlott fórumok:
- A GYES-es anyuka gyereke csak délig járhat (!)?
- Nemcsak duciknak, nemcsak lányoknak
- Munkanélküli járhat-e rendes felmondás esetén. Vagy csak közös megegyezésnél?
- A Körös-toroki kempingbe mennyibe kerül egy éjszaka sátorban és mennyibe faházba?
- Vékonyabb nők is hordanak egyberészes fürdőrucit? (vagy csak a ducik?)
- Van olyan ducis fitness óra Budapesten, ahova csak ducik járnak?