A Dal 2014. (beszélgetés)
Nem, én csak felsoroltam, kik lesznek a 3. körben.
Miért lenne biztos Knoll Gabi bekerülése?
ilyen sorrendben lépnek fel?,mert akkor Knoll Gabi akkor biztos bent lesz
Radics Gigi
New Level Empire
Mystery Gang
Bülbüls
Fool MOon
Gájer Bálint
Pál Dénes feat. Gatti Di Amalfi
Honeybeast
Király Linda
Knoll Gabi
A Pál Dénes dalára kiváncsi leszek majd :-)
Kik maradtak a 3. elődöntőre?
Nem, nem várok hasraesést, ahogy írtam. De pirospontot kaphat tőlem az, aki az előadásával kicsit fogyaszthatóbbá teszi a dalát.
A Class Fm már elég sokat játszik a mainstreamebb versenydalok közül, s gondolom, a Petőfi szintén. Ezzel már sokat nyertek, még akkor is, ha nem sikerül kijutni a nagy parádéra.
Igen,de te is hallgattad a harmincas listát,és gondolom érzed ,hogy elsőe semmilyen szuperxsize horgon nem akadtál fel:DDD szóval valszeg a harmadik szérián sem hullunk hasra egy megdöbbentően nagy nótától:DD Sajnos...Van az a duma hogy:Hozott anyagból dolgozunk..nos itt ez van:D/és eszembe jutott még a szarból nem lehet légvárat építeni is ,de visszaszívtam:D/
Én még megvárom a harmadik elődöntőt, aztán nyilatkozom, a felhozatalból nálam melyik a leginkább fogyasztható.
Az egész mezőnynél azt érzem, olyan alacsony minőségű, mirelit "muszájkaja", és ebből kell kiválasztani a leginkább ehetőt, amit magamtól amúgy sosem fogyasztanék.
Igen..de előre meghallgathattuk az összeset hetekkel ezelőtt ,így nagy pukk nem várható:DDD
még lesz 10 dal,meg lesz középdöntö,meg döntő
Amikor kijött a harminc dal ,akkor már megbeszéltük ,hogy elsőr nincs EGY SEM amit küldenénk tiszta szívvel...mi változott???MÁsodikra sem lesz...szerintem.
én több dalát kedvelem, de ezt most nagyon elkapkodta
A Zsűri, amennyire teheti áttolja a nézőkre a szavazás felelősségét, így a nagynevűek korlátozottan panaszkodhatnak, és csak a balszerencsét hibáztathatják.:)
Amikor a Rakonczai szerzői estjéről beszéltek, volt egy olyasmi mondat, hogy vajon hogy tud majd kiválogatni egy tucatot a rengeteg slágere közül, kár, hogy nem úgy fejezték be, hogy "ami hallgatható". Utálom a dalait, bealszom rajtuk. Polyák Lillával sem érdekel egyáltalán.
persze, megy neki enélkül is. meg pl. Caramelnek is.
elég promó volt neki az x-faktor, nem szorul rá erre a majomparádéra :)
Gabi mindig mindent nagyon akar...aztán nem úgy jön össze.
De azt tisztelem benne, hogy nem indul minden évben.
igen de nem nyert,ő kint akart lenni akkor nem tudom hol volt,az Euro dalversny
Leforgatták helyette Magyarországon azt a klipet.
Amúgy a Nem kell végszó c. dallal indult a versenyben 2012-ben.
szerintem jó volt a dal,amúgy meg a zsűri választotta be a harmincba
Nem véletlenül pontozta le a zsűri, sablonos lett a dala
de anézok szavaztak rá,így tovább jutott
Énekben szerintem magasan a legjobb Polyák Lilla volt szombaton, a zsűri nagyon lepontozta :(
Abba az 70-es években volt
igen az is egyik éven Tóth Gabi is nagyonakarta,még le is mondott egy amerikai klip forgatásról
Egy kicsit emlékeztet a VV6 kiszavazásra, az istenadta véleménye, egy gyalázatos licencműsor erkölcsiről.
BZS kétkedésére válaszoltam.
Az más kérdés, a nép hogy viszonyul a vereekedéshez.
Egyetértek Veled, ez a műsor (függetlenül attól, hogy hányadik helyen végez az illető) elsősorban promóciós célokat szolgál, az újabbaknak a "szakmába" bekerülés lehetőségét jelenti, a rádiós játszások pedig presztízst ill. anyagi javakat az előadónak ill. a dal szerzőinek.
A kijutott dal pedig igen magasan hoz a konyhára a műsor hatalmas nézettsége miatt.
képviselje. miért nem lehet a kommenteket utólag javítani, nem értem....
További ajánlott fórumok: