A Dal 2014. (beszélgetés)
Sziasztok. szia Zebi, Te biztos tudod, melyik volt a "fütyürészős" szám ? Illetve ezzel kezdődött, az biztos.
Andrásnak gratuláció, fél füllel-félálomban néztem, oroszok, németek tetszettek még. De kik fütyürésztek ?
Szerintem a legtöbb dal kimondottan jó volt. Mi idén szavaztunk, de csak egyet, és nagyon gondolkodtam, melyik legyen az. (Végül a svájci lett, mert őket amúgy is kedveljük, meg a dal is tetszett. Kaptak is Mo-tól talán egy pontocskát :P)
Ami nagyon nem tetszett, az pont a győztes, elég gáz, hogy odamegy egy szakállas nő, és mindenki rá szavaz, nehogy még azt mondják, hogy az adott ország nem PC... Á, ez vérciki.
De Andrásnak nagy gratula, bár Friderika 4. lett, de jóval kevesebb indulóból, úgyhogy szvsz övé a legjobb magyar helyezés, gratula! A kislányos-macis színpadképpel még jobb lehetett volna.
Én láttam kerekeket, csak jól voltak álcázva :DDDD
Vagy nem??? :D én kerekeknek láttam. :D
Örülök annak, hogy Conchita megnyerte, jó volt a dal. Maga az előadó is rokonszenves volt, tök mindegy, hogy csak polgárpukkasztásból viseli a szakállt, vagy bármi másért. A drámai megnyilvánulása sem volt annyira túlzott, szinte minden nyerésre álló versenyző az elmúlt években így viselkedik.
András helyezése pedig szuper! Gratulálok hozzá!: )
"úgy tudtam, hogy a jó magyarok szétszedik a szakállas nőt!"
a jó magyarok nem szavaztak, aki viszont igen, az dafke a szakállas Conchitára, egy részük brahiból, másik részük meggyőződésből, harmadik fele meg csak azért, mert tetszett a dal és nem köpködi le a másokat
"bár maga a zene nem volt rossz."
milyen szerencse ez egy dalversenyen! :)
Basszus, úgy tudtam, hogy a jó magyarok szétszedik a szakállas nőt!
Egyébként én se nagyon tudok napirendre térni felette, de nem csinálok belőle ilyen nagy ügyet. A dala egyébként nem volt rossz, kicsit bondos stílus és jó hangja van.
De nem is ez a legfontosabb, hanem András kiváló helyezése. Megérdemli a gratulációt.
Egyébként magáról a showról az a véleményem, hogy a legjobb volt, amit eddig Eurovízióban láttam. Maguk a dalok is 95 %-ban vállalhatók voltak, és többségükben jók. Általában az szokott lenni, hogy van két szám ami az egészből tetszik, most pont fordítva, volt három, ami nagyon nem tetszett és kábé két középszerű, a többi mind rendben volt. Meglepő! Ma a műsor is kiváló volt, a dánok igazán kitettek magukért. Jók voltak a kisfilmek a számok előtt, nem sajnálták belőlük a pénzt és a kreativitást, a fénymunka pedig egészen remek volt. Azt se tudom, hogy fél percek alatt hogy rendezték át a szinpadot, de hát mindegy is, a nézőnek csak a végeredmény számít. Szóval profi, igényes munka volt az egész és összességében jól szórakoztam, ami minden, csak nem az, amire az Eurovíziótól számítottam.
Ami a legjobban zavart az egészben: thhhhhhhhhaaaaaaaaaaannnnnnnnk yoooooooooooouuuuuuuuuuu..... enyhén teátrális mantrázása...és a "mindjárt elájulok" színészkedés. Nem hiányzott. Mintha egy szombat esti rossz horrort néztem volna. Brrr...
Igaz, az is örök rejtély marad, hogy kaphatott Hollandia ennyi pontot ezzel a dögunalommal...
Győztes előadó: juj!
Győztes dal: kicsit jobb, mint középszerű.
András: grat.