A Dal 2014. (beszélgetés)
Ki volt egyébként szerintetek annyira nagyon szuper, hogy sokkal jobb lett volna András helyett? Komolyan érdekel. Nem tudom, mire föl ez a nagy háborgás, szerintem nem nagyon volt olyan szám, ami különösebben kiemelkedett volna a mezőnyből és nem jutott a 4-be. A Running elég korrekt, és úgy tűnik, a külföldieknek bejön. Égni szerintem nem fogunk vele, nyerni meg semmivel sincs esélyünk.
És tényleg nem...hogy ki ment a nép elé a zsűri döntése volt,de hogy ki megy majd ki a nép szava volt..Ennyi..Nem kell többet látni bele mint ami valójában ..Igazad van! :D
Kár..mármint hogy nem ez a legnagyobb gondod :DD Akkor nagyon irigyelni kezdenélek:D Jó lenne csak ilyeneken bosszankodni,ne milyen sima kis élet lehetne,ha pl a gázszámla nem lenne égetőbb a dalnál:DD sajnos nekem sem ez a legnagyobb problémám..ez csak szórakoztat.
ne vedd ennyire komolyan ezt a színes, csillogós, szirupos parádét :)
Nem ez a legnagyobb gondom, és a szélsőséges ellenérzéseket nem itt olvastam, csak kicsit lehangolódtam rajta.
Nem baj... Most mi a fenéért gyanakodjak állandóan? Attól nem lesz boldogabb az életem. Hidd el, a látszólagos naivitásban van némi bölcsesség is.
mindig elámulva csodálom a naivitásodat.
Elfelejtitek, hogy az, hogy ez így legyen, nem a zsűri döntése volt, hanem valaki másé. Nem hiszem különben, hogy el lett volna döntve, hogy Saunders nyerje meg.
Hát rajtad kívül nem nagyon olvastam szélsőséges ellenérzést..de legyen:DD
Az elején /sőt tavaly is és tavaly előtt is pl már../elhangzott a szabályrendszer aminek az alapján menni fog a dolog.Nem volt szerintem semmi nem várt vagy meglepő.
Az ország állapota ,és egy szórakoztató műsor összevetése meg ..hát nos...maradjunk abban hogy hál istennek ,hogy ez a legnagyobb gondod:DD
pontosan, idén ez volt a baj. a végső 4-be minimum 2 közönségkedvencet be kellett volna tenni, úgy lett volna igazságos.
de nyilván nem akartak vetélytársat Saundersnek.
nekem ugyan nem volt ellenérzésem a zsűrivel kapcsolatban
A zsűri szerepvállalása tavaly is éppen ugyanennyi volt
A zsűri szerepvállalását sokallom, nem a véleményét, a versenynek ebben a fázisában már nem lett volna feladata, és teljes-körűen szerepelhetett volna, az istenadta.A zsűri ezzel magára rántotta az ellenérzéseket, de egy ideje már semmin sem csodálkozom, ami ebben az országban történik.
A zsűri tagjai a saját véleményüket fejezték ki..ezért ültek ott. s tényleg most hogy mondtátok,régen csak úgy kiküldtek valakit ne, is tudtunk róla hogy kik "futottak még":D Ennél azért jobb a mostani.De a futó tehetségkutató szériában is a döntőig elviszi a a zsűri a "balhét" és ott szavaznak a népek:D. Nem kell ezt ilyen komolyra venni:DDD Rittynt..hidd el mindenki a saját véleményét szavazta a szakmai zsűriben..lehet hogy nem klappolt a te véleményeddel ,de ezért ültek ők ott,te meg én a tv előtt:D
Ugyanez a metódus volt, de tavaly nem négy olyan került a végső négybe, aki az elő- meg a középdöntőkből is következetesen a zsűri által juttatott tovább.
Tévedtem, tavaly is pont ugyanez a metódus volt!
Igazad van, BZS!
Tavaly mintha nem így lett volna, de hátha más jobban emlékszik.
de így volt tavaly is,régen meg nem is volt műsor,hanem egyet kiválasztottak
Így volt megszervezve a szavazás menete. A zsűri nem gonoszságból választott ki 4 végső döntőst, hanem mert ez volt a szabályzatban.
Persze, az vitatható, ez így igazságos-e, de most ez volt a szabály.
A zsűri pontozott, szerintem ez volt a dolga ezzel már befolyásolta a végeredményt, de ebben az esetben ennél többre vállalkozott - meghatározta a további a közönség által szavazhatók körét. Teljes körűen irányította a verseny további alakulását. Ebben a szakaszban a zsűri szerepe (tekintettel arra, hogy a szakmai szűrés már több lépcsőben megvalósult) túlzott volt.
Valamit a zsűrinek is csinálni kellett. A tehetségkutatókban is így szokott lenni, hogy először a zsűri, aztán a közönség.
Nekem is eszembe jutott, meg Neked is :D.
Sajnos Magyarországot be akarják állítani , mint fajgyűlölő nemzet, pedig itt sem nagyobb a száma az idegen elleneseknek, mint bárhol máshol. Most, hogy szinesbőrű az idei dalversenyen induló, tompítható ez a rossz megítélés, elvégre a közönség szavazott Rá.
én úgy tudom, minden országban szabadon, saját szabályok szerint rendezik meg a nemzeti döntőket, illetve nem egy olyan ország is van, ahol csak kijelölik az indítani kívánt versenydalt mindenféle tévés parádé nélkül
Nem, a közönség az utolsó négyre,azaz a döntősökre szavazhatott.Előre leírt játékszabály- rendszer szerint..mint minden országban.Nem volt soha opció hogy az utolsó nyolcra szavazhat.Nem értem mirt támadod a magyar rendszert..külföldön is ugyanígy járnak el.
Én is ezt gondolom ...ez az egyszerű ,és egyben normális magyarázat is:D
Ezt nem tudtam értelmezni..nem,csak neked jutott eszedbe,vagy nemcsak neked jutott eszedbe??? Melike gondoltál??
Elnézést, a helyesbítésért, de a közönség már csak a döntősök felére szavazhatott.
Nem, én azt gondolom, nem játszott. Nem kell magyarázatokat keresni, ez a szám tetszett legjobban a zsűrinek és a nézőknek is.
nekem ez így nem fordult meg a fejemben
Akkor jó:D Bár nem tudom igaz-e persze..
További ajánlott fórumok: