A cicámnak orvosi előírásra fogynia kell 4 kg-ot. Most 9 kg. Tudtok tanácsot adni nekem? (beszélgetés)
9 kg? Az szép súly!
Sajnos nem igazán tudok tanácsot adni. Főleg ha mozog is, akkor nem tudom mit kellene még. Nem mondták, hogy milyen kaját adjál neki? Bár ha többen vannak, akkor elég nehéz megoldani, hogy ő mást és kevesebbet kapjon.
Mindenképp el kell különíteni etetés idejére a cicákat.A macskafogyókúránál nem az élelem adagot kell csökkenteni,hanem a kalóriatartalmat!Vannak idősebb macskáknak való,kissebb kalóriatartalmú eledelek,drágábbak mint az átlag.Házilag is lehet diétás eledelt készíteni,ha nem túl finnyás a cica.Olcsóbb jóval,bár kis időráfordítást igényel.Az elhízásért mi a felelős?Van előtte egész nap száraztáp?
Diátás recept ügyben tudok segíteni ha gondolod.
Sziasztok!
Kérlek segítsetek! A cicámnak le kell fogynia, nem tudom, miként tegyem, erre nem adtak tanácsot, csak annyit mondtak, le kell adnia 4 kg-ot. Van másik 3 cica, mindig együtt esznek, nem tudom, hogy csináljam, hogy Ő ne egyen csak kevesebbet.
További ajánlott fórumok:
- Teljesen összetört a párom lelkileg 7év és 1gyerek után...Adjatok tanácsot..
- Adjatok tanácsot! Szakítanátok a helyemben?
- Segítsetek feldolgozni dolgokat! Adjatok tanácsot!
- Nem viselem jól, hogy a párom alkoholt iszik és nem tudom, ezt hogy kezeljem. Adjatok tanácsot, kérlek!
- Menhelyről hoznék kutyát, tanácsot kérek tapasztalattal rendelkezőktől
- Akinek porckopás van a térdében tudna nekem tanácsot adni?