90 napos januártól (beszélgetés)
:) Ennyi pakolni valód van? Hm?
Nem holnap fog takarítani egyébként? :)
en is remelem,hogy minden rendben lesz.
Persze,hogy szeretnek munkat talalni.Eloszor Elliet kell majd bolcsibe rakni,egy utcanyira van egy ovi,de oda csak 3eves koratol mehet.Ha mehet bolcsibe,akkor azonnal munkat fogk nezni.
De így is nagyon jól néz ki! :)
Figyu! Elfutok fürödni, de negyed óra múlva itt leszek. Maradsz még?
Na, ez jól hangzik! Remélem így minden rendben lesz köztetek!!!
Azért jó lenne, ha ide is feljönnél (csak nem haragudna érte az urad :) ), mert hiányoznál innen!
És te is szeretnél nézni majd vmi munkát?
harom szoba van,meg egy nappali.
kar hogy nincs tobb kep a tobbi szobakrol,mert megneztem volna en is
Nem úgy, hanem olyan hosszú ez a cím, hogy itt a jobb oldali hirdetések egyszerűen ott vannak. Nincs x.
Kipróbáltam csak a cím elejét, az bejön, már csak a várost kell megtudnom. :P
Egyébként múltkor is írt vmi címet a b.nőm, és nem jött be a s.lapon. Mindig azt írja ki, hogy győződjön meg...stb. Normális ez???
nekem nem csinal olyat:))))
de ezt hogy erted?
beirtad a weblap cimet es csak all,nem csinal semmit?
jaj,elfelejtettem bocsi,ocsemet kell megkerdeznem,de sak holnap reggel tudom,ugy jo lesz?
Sajna nem tudom,hogy hogy kell megtisztitani:(
Azt meg sosem csinaltam:)
mikor kinnt a hazunkban laktunk,ott is volt legkondi,a jas allandoan nyomatta,en nagyon nem szerettem.Neki jo volt,mert aztmas,en meg allandoan megfaztam tole.
szerencsere most nem lesz legkondink.mar lattam fennt a neten a hazat,ahova koltozunk,olyan edes,aranylag nagy kertunk is lesz,ahol ellie tud majd jatszani.ennek ugy orulok:)
olyan fulledt levego van es pont abban a szobaban nincs legkondi,ahol mi vagyunk a lannyal:(
utalom ezt az idojarast
mar irtam is vissza:)
nem ertem az ilyen embereket,hogy miert licitalnak,ha nem kell nekik a cucc,hogy mi jo van ebben???
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Fogyókúra januártól, ki tart velem?
- 2014. januártól életmódváltás - Csatlakozz te is!
- 2010 januártól indul a babaprojekt
- Ki mit hallott arról, hogy januártól a rokkantak dolgozhatnak-e?
- 2012 januártól szabad utat kapok a páromtól....indulhat a babaprojekt:)