90 napos januártól (beszélgetés)
De jo Neked,hogy Hanka mar ennyit van bugyiba.Ellie ma eloszor szo nelkul rault a bilcsire es elvegezte nagydolgat,aztan szolt nekem.Ugy orultem neki,meg is dicsertem es kapott erte egy matricat a fuzetebe.remelem megtartja jo szokasat:)))
Nyaron majd biztosan jobban fog Hankanak is menni a szobatisztasag...allitolag 2.5-3eves korban ernek meg erre.Jovo heten marmunka var Rad?Most hetfon kezdessz?
Jóvan! :))) Majd szépen mindent megtudok, nem? :D
Régóta náthás már, nem? Mintha már régebben írtad volna... Jobbulást neki!
Jujj, nekünk is volt gázos hetünk, azt hiszem 2 hete. Sokszor szinte őrjöngött, aztán átment rajta és tovább játszott mosolyogva. Anyuék arcát látni kellett volna, amikor ezt végignézték. De jé!!! Ezen a héten nem is volt ilyen. :))))
Már rengeteget van bugyiba, szinte csak éjjel van rajta pelus. Úgy örülök neki! Persze úgy kell rászólni, de pisil! :)
hat eleg tajekozott vagy:DDD
mi jol vagyunk,koszi.ellie kezd kilabalni a nathabol, de mostanaban nagyon hisztis lett,nem tudjuk mi baja van,olyan mint 3fiu egyutt veve.Es Hanka hogy van?
ot van a klinikának egy ambuláns része és valamiért váltás történt.Akik eddig ott voltak 2en azok jönnek ide Siófokra és én meg egy másik indiai meg megyünk Pestre:)
3an vagyunk fenn ,mert még egy indiai orvos is ott van:)
A siófoki klinikán heti 1 napot kell lennem kb:)
8 napot dolgoztam egybe.
Ma szabad vagyok.
Holnap Pest utána megint szabad:)
Dóóórikaaa:)
Kákgyélá?:)
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Fogyókúra januártól, ki tart velem?
- 2014. januártól életmódváltás - Csatlakozz te is!
- 2010 januártól indul a babaprojekt
- Ki mit hallott arról, hogy januártól a rokkantak dolgozhatnak-e?
- 2012 januártól szabad utat kapok a páromtól....indulhat a babaprojekt:)