90 napos januártól (beszélgetés)
Hm, azt lehet, hogy meglesem! Az a bajom, hogy tejföllel szeretm, na de a szükség nagy úr! :)
És kiszámoltam, hogy ennek a félkész rösztinek darabja kb. 95 kalóra, tehát a mai energiabevitelem kb. 1000 körül lesz a nasizöldséggel együtt, abból 550-el leedzek este, király a mai nap:-)
köszi,itt matutkának hivják már tudoma lapcsánkat már hallotam,
Ami abban van, amit vettem: burgonya, növényi olaj, jódozatlan só, dextróz, vöröshagymapor, fűszerek, stabilizátor, van még valami, amit nem tudok elolvasni, mert ott vágtam el a zacsit, és nyomokban tejport tartalmazhat, ami nem hiszem, hogy számottevő.
Az igaziban valóban van tojás, tejföl, liszt és még minden jó, amitől igazán finom lesz, ez biztos nem olyan, amit én csinálok, de azt hiszem, finomabb a reszelt krumpli, só, keményítő receptnél.
Ja és a Lidl-ben vettem.
Tócsni, de van aki cicegének vagy lapcsánkának hívja (meg még biztos sokféleképpen). Burgonyafánk magyarul, de ez elég béna elnevezés... Van pár recept itt is az oldalon, bár én személy szerint tojás nélkül csinálom, nekem csehek mutatták.
Szia! megkérdezném mi az a tócsi?
A félkész rösztiben van liszt-tojás, nem? Nem kötekszem, csak kérdem, mert én is szeretem, és lehet, hogy veszek én is :)
Amúgy nem is csoda, hogy szétesett, abban a receptben nincs semmi, ami a tésztát összetartaná...
Végülis egyszerűen megoldottam a kérdést, délelőtt voltam vásárolni, sikerült vennem végre L-karnitint, az esti edzéskor be is vetem, wok-os cuccot egyáltalán nem találtam :-(, következő keményítőnapra marad a paradicsomos káposzta, de vettem félkész rösztit, csak bedugom a sütőbe és kész.
Sziasztok! Mivel ma szénhidrátnap, ezért írány a pékéség:-))
Arra emléxem, hogy nekem szétesett. Így sok kicsi lett belőle. :) De hogy csináltam... jó kérdés, ezer éve volt...
Na, ez tényleg jó kérdés. Szerintem inkább ne!
Hu ez jo kerdes... Azt kellene tudni hozza, hogy amikor fozod a hust, akkor a protein benne marad a husiban, vagy belefo abba is amivel egyutt fozod? Szoval passz. Jol hangzik egyebkent, ugy sokkal jobb ize van a rizsnek, de nem tudom. En meg nem csinaltam ilyet. Nekem ma van kemenyito napom, es parolt repa, kelbimbo, es fahejjas edeskrumplipure a menu. Mar alig varom az ebedet :-)
Szerintetek keményítő napon lehet enni rizseshúst, persze csak a rizst. Nem baj, hogy együtt főtt a hússal???
Sziasztok. sajnos este nem tudtam jönni mert férjecském elhappolta a gépet.
Nekem ma szénhidrát nap van. Végül is tegnap csináltam tésztát mára. Nekem diós lesz, lányomnak fokhagymás szószós. Találtam a neten egy receptet. Kell bele fokhagyma, vöröshagyma, méz(kevés)és egy kis bor.Nekem annyira nem jött be de lányomnak izlik.
Az a baj, hogy én szerdánként késő estig melózok és nem nagyon tudom mikor tudok vacsizni.
Szerintetek 8-9 körül még egyek vagy inkább hagyjam ki ilyenkor a vacsit?
Ja és én is maradok.
De ha valaki akar engem is felvehet.
smoncsi72@hotmail.com
Esténként(kivéve szerda) fenn vagyok általában
Miért nem volt könnyű? Van esetleg valami jótanács, hogy csináljam? Mert ugye az eredetit jól megolajoztam (ami most kizárt), aztán papírtörlővel leitattam róla. Te hogy csináltad?
a stivia tényleg jó, a mesterséges édesítő szerek viszont nagyon nem jók, még tanultam is róluk :) ; ugyanis élelmiszermérnök leszek
Oxi! :)
Ja, olyat már én is csináltam, nem volt könnyű kisütni, de fini volt.
Most megyek, álmos vagyok. Jó éjt nektek!
Ja, dehogynem, igen, tényleg..kicsit fáradt vagyok már, mert amúgy képben vagyok, holnapra tócsit terveztem:-)(bár még nem tudom, milyen lesz tojás, tejföl és liszt nélkül, keményítővel...) De akkor is veszek holnap, a fagyóban eláll:-)
Mindegyiket, én azt olvastam.
Én azt hiszem holnap valami pizzafélét csinálok, bár a levesek már igen hiányoznak, imádom őket. Mostanában keveset ettem.
mindegyiket! :) szerintem...
hm, ez jó lehet, megsasolom majd én is!
mi most nem u.azon a napon vagyunk? Holnap lesz keményítő.
Köszi, holnap úgyis megyek vásárolni, veszek majd holnaputánra:-)
kérdés ,holnap szénhidrát napom lesz meik tésztát ehetem ,grizes tésztát,dios tésztát,mákos tésztát,??
Nagyon finom volt, nem volt semmi mellék íze, én sokszor éreztem mikor vettem másfajtákat.
További ajánlott fórumok: