90 napos januártól (beszélgetés)
Na meghoztuk a dontest! Megrendeltem egy futogepet, ami le volt arazva 50%-kal!! Itt Angliaban januarban nagyon brutalis learazasok mennek karacsony utan. Nagyon tuti a futogep, es az a helyzet, hogy a konditeremben ugyis csak futni szoktam, igy viszont a ferjem is hasznalhatja, mert o is imad futni, csak az o munkaideje megegyezik a konditeremevel. Argos kartyara vettem, tehat 12 havi torlesztoreszletre 0% kamattal, tehat igy a havi torlesztoje kevesebb, mint a havi kondiberletem, ugyhogy meg sporolok is :-) Mar alig varom!! Csak az a baj, hogy azt irjak, hogy 28 napon belul szallitanak.. szoval lehet hogy nagyon sokat kell varni ra :-( jujj de jo, lesz futogepem :-)))
Én is gondolkoztam futógépen, csak nagyon drága, és ha esetleg csak törölközőt szárítani használom, tuti hallgathatnám évekig... Meg amúgy is folyton költözködünk :)
Az nem jo... En meg most probalom rabeszelni a draga ferjem, hogy vegyunk itthonra valami sportgepet. Csak az a baj, hogy nincs hely. De olyan jo lenne... A kondiberlet arabol siman kijonne...
Nekem meg ég a gyomrom a tócsnitól :) De nem vagyok éhes...
Szio,ez nekem sem lesz a kedvenc napom...igaz nem voltam ehes egesz nap,de a vacsi utan ehes maradtam:(
Mar en is varom a holnapi napot,jo kis olasz tesztat csinalok azt hiszem...
Most megprobalkozom majd egy kis krumplipurevel, repaval, meg paradicsomos babbal. Meglatjuk...
Nekem holnap lesz kemenyito, es a multkor tok hanyingerem volt a kajatol. Pedig a kedvenceimet ettem, de megsem volt jo. Szoval a kemenyito nekem sem a kedvencem.
Ügyes vagy nagyon,hogy megtudod állni.Énis hasonló cipőben járok,mert párom vacsizik jó ízűen hidegtálat jó sok kenyérrel,én meg inkább bejövök a konyhából,mert ezt nem bírom nézni:))Ráadásul kopog a szemem az éhségtől:( Ez a keményítőnap velem mindig ezt csinálja:) Éhes vagyok,de csak ezen az egyfajta napon:))
En meg vagyok, bar mennem kene vacsit csinalni a ferjemnek. O csak ilyenkor er haza a melobol :-( En mar leszoktam rola hogy vele egyutt vacsizzak :-)
Köszi a választ és Jó Éjt Neked:)
Na, tényleg jó éjt mindenkinek!!!
na, erre még írok. Szedtem, de vigyázz vele, ne sokat szedj be, mert akkor egész nap a wc-n csücsülsz. :) Így én abba is hagytam a szedését. :)
A kilóid miatt ne szomorkodj, gyüminap után méreckedj és mindig csak reggel! Az a valós súly, azt mondják.
Sziasztok ismét:) Kivel mizu? Én már nagyon várom a holnapi szénhidrátnapot:) Bár a mérleg többet mutat fehérjenap óta, de mint mondtátok ezt sokmindentől függhet:) Ja és vettem szűzteakapszulát:) Szedi valaki?
Mára elteszem magam. Holnap keményítőnapom lesz, ma el is készítettem a kajcsimat.
Jó éjt nektek!
Az jó lehet! Nekem meg egy lépcsőző az álmom, most a Lidl-be iszony jó volt, lcd kijelzős és van hozzá két gumis vmi, amit fogni kell és míg lépkedek, azt húzogatom...:) Sz'al értitek! :) De az a baj (ill. nem baj) hogy apukámnak van egy találmánya és szerintem abszolút megfelelne a combomnak, mert neki olyan kemények a combizmai, hogy húúú!
Na ez majdnem ugy hangzik, hogy a vizul veszi ki a zoxigent... bocsi :-)
Nekem is ott van a fo problema a hasam kornyeken. Meg persze a fenekemen is, de a ferjem azota harcol velem miota elkezdtem fogyozni, hogy nehogy kisebb legyen a popsim, mert igy a legszebb :-) pasik... szoval lattam ma a tescoban egy ilyen hasizom fejleszto micsodat. Valami fem vaz amibe bele kell kapaszkodni, meg a fejed alatt megy el, es ahogy felulsz leveszi a nyomast a nyakadrol ill a gerincrol, es igy sokkal hatekonyabb a felules. A konditeremben mar regen hasznalom, mert nagyon jo, es sokkal jobban faj a hasizmom utana, mintha nelkule csinalnam. Lehet, hogy be kene ruhazni egyre, hogy legyen itthon, es akkor lehetne minden este hasizmozni.
Szerintem ha már van lehetőséged, menj! Azt mondják, nagyon jó!
Hallod, az nem is olyan rossz otlet. Marmint jegkori, mert meg van egy csomo szabadteri jegkori palya a kornyeken, lehet holnap bevallalom. :-) De a konditerembe is be kene nezni. Na majd meglatjuk mennyire lesz hideg :-)
Még nem korcsolyáztam soha, csak soros görkorival, de azt mondják, ha azzal tudok, ezzel is menne. Pont a férjemmel tervezzük, hogy veszünk.
Jó éjt neked!
Így van, én is beleszámítom. Holnap meg el kéne menni kocsolyázni, az is tök jó lenne, menni egy fél órát a jó levegőn... sziasztok, megyek fekszek, míg tehetem :)
:D:D:D Oxi! Mindenképp beleszámolom!
Nekem nagyon kellene tornáznom, nagy a hasam. Jó, más is, de az feltűnően. Szóval belevágok jövő héttől - csak aludjon d.u. a leányzóm!!!
En futkoraszok, meg tancolok, de a heten meg csak egyszer sikerult. De figyi azert a hazimunka is jo kaloriaegeto, azt is bele kell am szamolni!
hát kár volt megnézni mert megkivántam,Köszi a cimet
További ajánlott fórumok: