90 napos januártól (beszélgetés)
Moncsi, a pestos teszta onmagaban is finom, es most ugy eszem, de tonhallal, parmezannal megszorva is isteni tud lenni.
Remelem hamar rendbe tudjak hozni a szamitogepedet!
Még ilyen dolgok jutottak eszembe:
hogy nem gond szerintem, ha nem esszük meg a kötelező étcsokit, mert mondjuk a felújított változatban sem szerepel a kötelező vacsora utáni étcsoki, szóval szerintem teljesen hanyagolható annak aki nem szereti. talán így akarja enyhíteni a diéta a csoki utáni vágyunkat. bár én mondjuk imádom...
ahogy a pestos recepteket olvastam, kell bele sajt, vagyis van benne sajt; az én üvegesemben pl. volt, de olyan kis mennyiségben, hogy az már elhanyagolható
hogy engem egyenlőre még pont az ellenkezője szokott zavarni... nagyobb hipermarketekben tőlem mindig elkérik a személyit mikor vmilyen alkohol tartalmú dolgot vásárolok, brühühü... :( meg tök sok ember néz jóval fiatalabbnak a koromnál, pedig nemsokára már 21 leszek.
én sem voltam soha manökken alkat. vastag csontjaim vannak és elég izmos is vagyok, voltam.
férjem néha hastokhátúnak hív, mikor piszkál:)
kesudio,azt is kivanom most:)))
ilyenkor szidom magam mint az allat,hogy nem vigyaztam az alakomra,mar bocsi a nyelvezetert:)
meg tudod allni addig?????:))))))))))
en is azt a napot varom,szeretem a tesztaimat:))))
:)
én meg virslit kívánok, tök finom roppanós kolbászt vettem a lidl-ben, holnap azt eszek:)))
Sziasztok!
Lányom nem bírta tovább és most főzi magának a két virslit. Ez van. Én még bírom. Én most pucoltam meg magamnak egy mangót. Hát nem lesz a kedvenc gyümölcsöm de azért megeszem.
sshine azt hiszem igazad van a géppel kapcsolatban. Most bekapcsoltam proba cseresznye és elindult, de megint olyan nagy hanggal ment a ventillátor egy darabig. Aztán most csend van megint.
De tegnap nem is ment sehogy sem a ventillátor igen nagy volt a csend. Úgyhogy bizti a ventillátor a ludas. Mindegy. Most egy kicsit használom aztán ki kell kapcsolni mert jön érte a szerelőbácsi. Úgy gondoltam, hogy hiába jó most akkor is meg kell csináltatni mielőtt megsütöm a gépet.
Ti hogy bírjátok?
Már akinek gyüminap van.
ha ha ha:)))))))))))))))
nekem meg allandoan csigabigat kell rajzolnom:))))
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Fogyókúra januártól, ki tart velem?
- 2014. januártól életmódváltás - Csatlakozz te is!
- 2010 januártól indul a babaprojekt
- Ki mit hallott arról, hogy januártól a rokkantak dolgozhatnak-e?
- 2012 januártól szabad utat kapok a páromtól....indulhat a babaprojekt:)