90 napos januártól (beszélgetés)
Hello lánykák .
Péntek reggelig itthon vagyok:)
Helló! Én meg addig dolgozok :)
Nagyon meleg van, remélem, Mociéknak jó idejük lesz.
Szép napot mindenkinek!
Frollo,ketten maradtunk...Korci sem varhato gondolom a napokban.
jo munkat,en is felkerekedem,kuldetesem van,viragfoldet kell vasarolnom nagymamamnak.
Szep napot:)))
szep jo reggelt mindenkinek!
Jo utat Mocori,Ti is vigyazzatok egymasra es erezzetek nagyon jol magatokat!
Itt varunk majd:)
Puszi
Sziasztok!
Nemsokára indulunk! Vigyázzatok magatokra! Majd jövök vmikor! :)))
Pusssszi!
Jaja, belefutottam :)
Közben rájöttem, mi az, de nem tudom, az volt-e benne, mert olasz túrónak írták :D
a ricotta az egy sajt,olyan turo szeru,azt etted nem:DDDD latod es en meg ott sem voltam:)))
latom pegazussal dumcsiztal Te kis szamitogep fuggo:DDDDDD
jo ejt:)
Jó éjt nektek is :)
(mi az a ricotta? :D )
ez tetszett:))))jot nevettem:)))
biztos fincsi volt a ricottas tortellini most en is megtudnam enni :))) bar mar keso van.
Biztosra vettem,hogy Mocori meg benez holnap:)))
jo ejt leanykak:))
Tényleg nem ízlett :( Csokis szikkadt piskóta volt, narancsos krémmel. Meg leszórva csokihengerekkel (nem tudom, mi az, nem reszelék :) ).
Autóklímára gondoltam :)
Lehet, hogy most is a férjed ír helyetted, nem árt óvatosnak lennem :DD Ne félj, arról nem beszélek ;) Azt nem tudom, mi az az az :D
Dehogy, fel sem tételeztük, hogy nem nézel be :)
Jó éjt, én is megyek aludni.
Szóval még egyszer jó utat, meg szép időt, kevés hisztit, fincsi(bb) csokitortát!
Jaj, te szegény! Nem ízlett a narancsos csokitorta??? :DDDDDDDDDDD
Mit írtam, hogy kérded, nincs klímánk.... van, de sajnálom az áramszámlát a sok gépezés mellett... :PPP
Mentem. Jaj, nem, a férjem a géphez jött volna. Fórumra :D, ez jó! Akkor szakadna le az ég. :)))
Jó éjt! Azért nehogy azt higgyétek, hogy reggel nem nézek be! XD Jól van, gondoljatok azt, amit akartok!!!
Puszi
Tortellinit ettem, ami zöld volt, és spenóttal meg olasz túrósval volt töltve, és sajtmártásban volt :) Az fincsi volt. A desszert nem... Gondoltam, most kirúgok a hámból, eszek azt is! Narancsos csokitortát ettem, de az nagyon nem ízlett :(
Mocori, nincs klímátok? Én sosem voltam oda érte, de mióta van, látom, hogy jó dolog. A cicáknak is fújatom néha, mert melegben nyitott szájjal autóznak :D Persze aggódok is értük, mert ők hamar kiszáradnak.
A férjed a fórumon lesz? :D Vagy csak a gépnél?
Hú, de álmos vagyok.........
ugyan,nem cikizlek csak viccelodom:)
Kesz lettel a pakolassal?MIkor indultok?
Frollo tenyleg mit ettel?
Még vagyok!!! Bár mindjárt a férjem lesz itt, de aztán elköszönök még!
Köszi, aranyosak vagytok! Emf! Ne cikizz már, ez fáááj!!!
Frollo! Hm, mit ettél? Hú, éhes vagyok! :(
Megjöttem, olasz étteremben voltunk, nagyon finom volt :)
Mocori, vagy még? Jó utat nektek!
Amúgy nekem sem jön email "onnan", arról sem, hogy nyertem...
ha ha,nem lenne rossz,ha olyan gyorsan menne a pakolas mint a reklamban :)))
Most altatom Elliet,nem tudom,hogy fennt leszel-e meg,de ha nem akkor nagyon jo utat,vigyazzatok magatokra es erezzetek nagyol jol magatokat:)))Aztan semmi rosszat ne halljunk feloled:)
A kezed biztosan remegni fog,hogy nem ulhetsz gep kozelben:DDD
Varunk vissza,puszi:)
miert nem csinalsz mas email cimet?
Remelem segitenek elrendezni a dolgot es a penzt is igenyeld vissza,amit a tv-nek kellene fizetned eladas utan.
nekem elozoleg igy lett ketto negam,hogy egy no licitenen megnyerte a termeket,aztan mindig irta,hogymeg nezelodik a cuccaim kozott es ezt mennyiert adnam,meg azt alkudozott ,egy honap utan sem fizetett.jelentettem teszvesznek,meg negat adtam neki(masoktol is kapott rendesen),aztan bosszubol engem nevezett hazugnak...birom az ilyen embereket.amasik piacos oldalon ugye adtam negat,mert nem jelentkezett a csaj tobb hetet vartam,negat adtam es a vat-a nem is szamlazta ki nekem azt az osszeget,amiteladasra kellettvolna fizetnem,igy ebben a masik piaci oldal jobb,mert nem kell egy honapot varnod hogy visszaigenyeld az eladott,de vegul nem eladott termek utan.
Hanka tenyleg hisztis lett?Lehet azert mert dolgozol es kevesebbet vagy vele,de megszokja,meg most biztos jo lesz neki,hogy egy hetig egyutt lesztek :)
Nálunk egy sokgyerekes roma család lop (tudják, hogy kik azok, nekem is megmutatták), az apuka rátámaszkodik az ülésre, addig a kisfiú kipattintja a zárat aztán viszik. Most kamerás területet akarnak csinálni, de abból is mikor lesz vmi... soha!
Múltkor ez a család vett egy 2 l "óccsó" bort meg, 2 l Tesco ásványvizet, aztán az ajtó előtt készítettek maguknak fröccsöt. Még poharat is hoztak magukkal (ha csak nem azt is lopták...:D).
:DDD - úgy minden írásodra!
Nem tudom, kezdek bepipulni. Ez letagadja a dolgot, a másik sopánkodik, hogy ennyibe kerül a postaköltéség (de 3-4 évesre való ruhát vett, aminek már azért van súlya), ezért én állom az ajánlott levelet. Legalább akkor fogynék a méregtől! De nem...
Árkás=Árkád :)
Pedig nincs is itt a kollegina...
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Fogyókúra januártól, ki tart velem?
- 2014. januártól életmódváltás - Csatlakozz te is!
- 2010 januártól indul a babaprojekt
- Ki mit hallott arról, hogy januártól a rokkantak dolgozhatnak-e?
- 2012 januártól szabad utat kapok a páromtól....indulhat a babaprojekt:)