90 napos januártól (beszélgetés)
Akartam kérdezni, miért az exedtől teszed függővé, hogy visszamenj-e. Egyedül is érdemes lenne szerintem!
mikor tudsz meg valamit is az osztondijrol?
Nemkemis ugyenez volt,anyum azt hitte,hogy o uldozott el,meg bele is betegedett.Amcsi utan en fel evig birtam itthon,aztan mentem angliaba...most sem birom mar,az ember ugy erzi megfullad itthon...
Emf, Te hogy birod otthon?
Amerika utan 1 honapig birtam otthon. Szerinted?? Anyukam azt hitte szegeny, hogy o uldozott el.. pedig egyaltalan nem. Csak egyszeruen agyrem, ha mar van viszonyitasi alapod. Ez a szomoru igazsag...
Igen :)) De nagyon nehezen viseli már az itthoni életet...
Nincsenek nagyratörő álmaim, csak egy normális élet... Itt ellehetetlenítik az embert! Pedig nem panaszkodom, van lakásom, kocsim, egész jó munkám (kivéve, hogy nem rendelhetem a kajcsim :) ), de aki egyszer belekóstol másba is, az sosem fogja már itt jól érezni magát...
de edes,es hazajott Veled mert mentel egyetemre?
en is egyetertek:))))tobb mindent megengedhet maganak az ember mas orszagban
ugyan,ne legyen buntudatod:))))igaz kevesebb ido jut magunkra,de ha rapallintassz a gyermekedre,az o pillantasa minden percert karpotol....de addigis elvezd ki szabadsagod minden pillanatat:)))))))))))))))))))))
Egyetertek... Itt (vagy nem itt, csak nem otthon) legalabb kapsz eselyt arra, hogy boldogul normalis munka mellett. Nem kell 3 masodallas, es az ami otthon luxusnak szamit, az itt a minimum. De ami a legjobban tetszik az az, hogy ha igazan akarsz valamit, es kemenyen megdolgozol erte, akkor elerheted. Nincsenek hatarok, nincsenek korlatok. Otthon egyfolytaban csak falakba utkozik az ember.
Rám a más emberek is jó hatással voltak :) Még a kinti magyarok is :)) Pl. a barátom...
mas kornyezet mindig jobb hatassal van az emberre,Neked is jobb lesz nemsokara:))))
:-)) Nem sok mindent, csak pihizek. Probalom kielvezni a szabad hetvegeket, mert ugy latom ha egyszer jon a baba akkor 24 oras szolgalat van :-) Neha buntudatom van ahogy olvaslak benneteket, hogy nekem mennyi idom van magamra :-) Nehez lehet..
Én úgy éreztem, kinn kevesebb a stressz.. A magyar egy született pesszimista nemzet, és egymás hangulatát (életét) húzzák le. A nővérem is sokkal kiegyensúlyozottabb kinn, pedig estig dolgozik, mozgássérült a barátja, vele is foglalkozik stb. De egész más ember lett, mint itthon volt.
szia sshine,emlegetett szamar,epp irtam,hogy lattam kuldtel kepet frollonak a trofle-rol:))))mit csinalsz?
nagyon szoritok Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
itthon nem jut az ember egyrol a kettore,mindig csak stresszben elunk,persze ez nem csak itthon van,de az ember csak jobban erezne magat egy nekunk tetszo kornyezetben:))))))
Sziasztok csajszikak! Frollo, bejeloltelek en is FB-on :-)
Én is csak az egyetem miatt jöttem haza, semmi kedvem nem volt.. Most talán összejön az ösztöndíj, és akkor haza se jövök :(
csak valaszoltam Neked facebook-on:)))
itthon minden borongos,minden ertelemben:(
en legszivesebben franciaorszagba mennek nyugdijba,tetszett ott is az a siestazo elet...
A spenótot én is szeretem, de pl. a barátom nem, így tuti marad nekem estére :)
Csak elértem a teljesítő- és tűrőképességem határát... Ebből a melóból sosem mászok ki! :( És pénzem sem lesz belőle soha... Közben a tesóm írogatja, merre jártak, mit csináltak, én meg nyár óta ülök a gép előtt. Ilyenkor üvöltenék! De nem akarom ezzel a fórumot "terhelni" :)
en szeretem a spenotot,bar ma petrezselymes krumplit eszek...
mi ez a nagy banat hogy eleged van a vilagbol????:)))
latom tegnap sshine kuldott Neked kepet a trifel-rol,en nagyon szeretem
Nálam az a baj, hogy én is éhes vagyok keményítőn, aztán meg ch-n zabálok :)) Viszont sem gyüminapon, sem utána nem érzek kifejezett éhséget, mikor már ehetnék fehérjén... Igen, vacsira is spenót lesz, ez legalább tuti nem fogy el estére. Mindjárt megleslek :)
komolyan mondom,ezen a napon mindig ehes vagyok,aztan mire eljon a ch-nap,mar nem igazan erzem ehesnek magam,de azert meg eszem az adagom,hogy ra keszuljek a gyumi napra:))))))))))))))))
spenot volt?vacsira is azt eszel?
bejeloltelek faceb-on
Már ettem :)) Kicsit jobb.. De mikor lesz már vacsi?? Vagy holnap??? :D
en isssssssssss,az ebed kesz,de meg nem tudok enni,mert probalom a lanyom altatni...
Meg nem ebedeltel vagy ehes maradtal az ebedtol...ezt nem szeretem kemenyito napon:(((
További ajánlott fórumok: