90 napos januártól (beszélgetés)
Mi lottóztunk, mert a héten a barátom úgy vette fel az alsógatyáját, hogy a belseje kívül volt, a hátulja meg elöl :D De nem nyertünk...
De jó, lesz cicád? :)
Apumnak névnapja van, meg amúgy is "rendeltek" tiramisut, de én nem szoktam enni belőle. Bár most toltam be egy lúdlábat, szánom-bánom!
szia:)
tiramisu az egyik kedvenem:)
Olyan jo hogy vannak cicusaid,nemsokara nekem is lesz:)))
ma voltam piacon,olyan edi cicak voltak ott,de sajna anyum nem szeretne egyet sem:(
Vasarlashoz nekem is lenne kedvem minden nap,de hat...na majd ha nyerek a lotton:)))
remelm tudok majd jonni beszelgetni,uj helyre koltozunk,teljesen mas varosba ott fogunk egy hazat berelni,igy be kell ott is vezetni a netet.Remelm addigra meg lesz minden mire mi megyunk.Jason 6.-an koltozik le,de ugye dolgozni fog,majd ahogy lesz ideje...
de mindenfelekeppen szeretnem tartani a kapcsolatot Veled is,Frolloval is,na meg Korival a mostansag ritka vendeggel:))
csak nem pasi?:)
Helló :)
Nem vásárolok, mert hónap vége van :D Azért kedvem lenne...
Pihentem, tiramisut csináltam, nagymamáztam, ilyenek. Meg gyönyörködtem az 5 cicában, imádom, ha így együtt vannak...
Balatonra nem mentünk, mert ki tudja, mikor esik és mennyi. Így nem indulok el sehova.
ja, basszus! Jó, mindjárt részletezem, de már elmúlt a kellemes érzés. :) Mindjárt privi.
Hú, akkor nem sok idő van. És ide többet már nem is tudsz írni? Mi lesz akkor velünk nélküled? :((((((((((((((((((((((
jah,24.-en,de elotte indulunk nyaralni anyuekkal,onnan megyunk a repterre,tehat ket het mulva...
En szidom magam,hogy belevagtam a nagytetel megvetelebe,de hat igy tanul az ember,igaz?
Sajnallak,hogy holnap is kell menned dolgozni,en beszuntetnem a vasarnapi munkat:D
Akkor kellett volna elkezdeni ezt, mikor még nem dolgoztam. De eszembe se jutott. Már azt sem tudom, hogy gondoltam ki, hogy Hanka ruháit eladom ott. :D
Szóval mikor mentek ki ha lehet kérdezni?
:) na igen egy no sokkal tobbet dolgozik mint egy ferfi...ettol en is kiakadok,mikor a ferfiak hazajonnek,hogy milyen sokat dolgoztak,hol a kaja,hol a team,hol a furdom,masszirozz meg,stb...aztan nekunk ott van meg a gyerek.
ferfiak...))))
rendes a no,hogy igy kivalogatja Neked a cuccokat,de tenyleg sok idot elvesz az ember szabadidejebol.Regebben mikor egyesevel toltottem fel mindent,annyi ido elment azzal,hogy lemerjem oket(hossz,derek,stb)aztan meg a feltoltes,na azt untam...
Itt is vagyok. Még nem szárítottam meg, olyan meleg van.
Most meg vagyok én is elégedve a ruhákkal. Nagyon szépeket kaptam, a csajszi kiválogatta tényleg a szépeket (ill. ami az igényem volt). Viszont van, ami áll. Kellett volna ma is készíteni egy csomit, de nem bírtam. Olyan gáz ez az egész! Ugye tegnap dolgoztam, azelőtt kedd, szerda. Holnap és hétfőn dolgozom, 1 nap szabad, aztán megint 2 nap munka. Nagyon kevés az 1 nap pihenő. És ma is mi volt: Hankát elvitte az apukája motorozni, én meg gyors felmostam a köveket, pakoltam, mostam, mosogattam (mind Hankától veszem el az időt :((( ),d.u. mikor aludt Hanka, akkor vasaltam. Alig van rám ideje. Szóval ha vki nekem azt meri mondani, hogy milyen nehéz a férfiaknak, azt tuti, hogy baltával csapom le!!!
nagyon pocsek lett a tv,emlekszem gyerekkent mennyire jo musorok mentek,most meg...ismetles ismetles hatan:S
marad a zene csatorna:)
csak egy kis valami,nem kell nagy dologra gondolnod:))Lehet holnapra mar ott is lesz,ja ma szombat van,akkor hetfon:S
Mennek a rucik?Egyet lattam fennt,mikor felraktad oket,szepek voltak nagyon:)
Nahát, most kíváncsivá tettél!!!
Apuka is szenved a filmek miatt, egyik sem jó. A Titanicot én meg nem bírom végignézni, nincs idegzetem hozzá (most, meg már régóta).
Mikor mentek ki? Addig nem tudunk találkozni?
Mondhatni, de van még izgulni valóm... :S
Nem mentetek Balatonra? Vagy holnap lesz vmi program?
Én vagyok, közben áttettem a székhelyem Győrbe :)
Ugye nem kellett izgulni a csomik miatt!
megyek furizni,majd holnap talizunk:)
jo ejt:)))
holnap legalabb pihenthetsz egy kicsit.
Kuldtem Neked vagyis Hankank valamit postan,ezert kerdeztem,hogy hetfon vagy kedden otthon leszel-e mert ajanlva kuldtem
bocsi,kozben problemam volt,lefagyott a gep...:S
limewire-rol toltok
sokan vannak vagy eppen az faraszt le,hogy csak ott ulsz es nem is mozoghatsz?
Vasárnap és hétfőn fogok dolgozni, aztán kedden pihenő, aztán megint két nap. Húzósak ezek a napok, eléggé készen vagyok!
Honnan töltesz le?
Földrajz tanár lett, de nem abban dolgozik.
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Fogyókúra januártól, ki tart velem?
- 2014. januártól életmódváltás - Csatlakozz te is!
- 2010 januártól indul a babaprojekt
- Ki mit hallott arról, hogy januártól a rokkantak dolgozhatnak-e?
- 2012 januártól szabad utat kapok a páromtól....indulhat a babaprojekt:)