90 napos januártól (beszélgetés)
milyen jo hogy apukad elvitt vasarolni:)))))tescoban nem is szeretek gyumolcsot vasarolni,valahogy nem jo izuk van nekem.A sparban nagyon finomak a gyumolcsok,viszont huzosabb araik vannak.
Meg en sem voltam a jatszohazba eddig,pedig mar keszultunk unokahugommal,csak a gyerekei allandoan betegek.a nagyobbik ovis,igy nagyon hamar osszeszed valamit...na majd egyszer osszebeszelunk es elmegyunk egyutt a jatszohazba Hankaval es Ellievel:)))lehet en is kielem majd magam,remelem van csuzda is:)))))
Azon én is, mert eddig tényleg 100 Ft volt. De most az apukám megvette nekem. :))) A Tescoba 180 Ft, de ott kb. akkora mint egy tyúktojás.
Hallottam, hogy van nálatok játszóház, el kellene vinni egyszer Hankát. Itt sajna nincsen, pedig szeret gyerekek között lenni! Most ugye nincs játszótér.
egesz delelott csavarogtunk,setaltunk,vasarlogattunk...gyonyoru ido volt ma,ki kellett hasznalni.elterveztem,hogy ellliet holnap viszem jatszohazba,de nem merem,mert most volt beteg,nem szeretnem ha mas gyerkoc is veletlenul elkapna.
Kiakadtam mennyire felment a mango a lidlbe....tobb mint haromszaz ft volt egy darab,multkor meg szazvalamennyiert vettem
:) Csak azért írtam, mert ha már együtt van, arról is tudni kell! :))) Szerencse volt, hogy ma pont itthon volt a férjem.
Ti mi jót csináltatok ma?
de rendes az urad,hogy igy oda figyel arra,hogy Te dietazol es inkabb ma lepett meg holnap helyett:)))
Ha nem mondod most a nevnapod,akkor en nem is emlekeznek ra....azert en holnap foglak megkoszonteni:))
De nagyon lementek az új autók árai!!!
Aha! :) Arra! Akkor már a névnapomat se hagyjuk ki! Ma tartottam magamnak, mert tényleg jó kis nap volt és az uram is meglepett ma. Holnap mangóval ünneplek! :)
inkabb tavaly kellett volna autot venni,az idei ev kemeny lesz minden teren:(((
Hat tulajdonkeppen nem a gyuminapra gondoltam,hanem a szulinapodra:)
Hanka is szokott csuklani, most még nem csuklik, de még mindig rötyög. Ez jó...
Ma nagyon szupi napom volt, sitty-sutty elment! D.e. egy kisbabánál voltunk Hankával (nem is baba már, tegnap volt 1 éves), d.u. meg mentünk autót nézni. Szegény kocsinkat meg úgy leértékelték, hogy csak na, ki is akadtunk. Szegényke!
Holnapi nap? Mármint a gyümölcsnapra gondolsz? ... :)
ellie meg csuklik,szegeny ha jo izuen elkezd nevetni,akkor mindig csuklik...:)
Milyen volt a mai napod?Mit ettel?Keszulsz a holnapra?:)))))))))))))))))))
azert a cicusokat el ne ijesszetek:)
a szomszed biztos boldog most:))))
Tényleg, majd megnézem neten! :) Eszembe sem jutott volna... :D
Emf! Azért nem lakunk olyan túl messze! :))) Kocsival 3/4 óra, az niiiincs messze! ;)
Sziasztok!!!
Igen sshine, a Lidl-ben van az! Akartam kérdezni tőled, hogy a mogyoróvajat mire lehet használni, mert ott most jó áron van és annyira szeretném kipróbálni. Ha felbontom, eláll majd?
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Fogyókúra januártól, ki tart velem?
- 2014. januártól életmódváltás - Csatlakozz te is!
- 2010 januártól indul a babaprojekt
- Ki mit hallott arról, hogy januártól a rokkantak dolgozhatnak-e?
- 2012 januártól szabad utat kapok a páromtól....indulhat a babaprojekt:)