'73-as születésűek csevegjünk! (beszélgetés)
Sziasztok csajszik!
Köszönöm jól vagyok..még egyben:)
Picurom kiélvezi még az utolsó heteket odabenn, nagyon kis aktív bébi:)
Már megvan mindenünk amire szüksége lehet..
Fiam is javulgat ..már csak köhög..a héten nem megy már suliba!
Végre jó idő van..vagyis a nap süt, de hűvös van még, de legalább nem esik a hó!!
Sziasztok!Szép napot mindenkinek!Itt nagyon jó idő kezd lenni!Szrintem már kicsit ma ki is mozdulok,csinálgatok valamit az udvaron.Már alig várom ,hogy mehessek kifelé!De akkor meg bent leszek elmaradva.Na de ez mindig így van sajna!Ha megkezdődik a kinti munka,akkor azt állandóan ,kell csinállni.Akkor az lesz a baj,hogy meleg van meg stb.Nekünk sehogy sem jó igaz?
Zsuzska hogy érzed magad?Picur jól van?
A nagy fiadnak jobbulást kívánok.Látom ti is várjátok atavaszt nagyon ,akkor nem csak én vagyok egyedűl ezzel.
Szia Tücsögi.Jobbulást kívánok a férjecskédnek.Kitartás!
Szia.hofiagi!Mi ujság van nálatok?Ott is tavaszodik már?Gondolom ti is várjátok már nagyon.Sajan látod mcsak ilyen ritka vendég vagyok itt ,de nem tünök el örökre ne aggodjatok.jövök amikor sak tudok.
Ügy látom gabilive is kicsit eltünt ,vagyis most nézem csak inkább azóta mióta nem jelentkezett sokat írogattatok.Prbálok felzárkózni ,de lehetetlen .
Szia ircsi.Gondolom ,már az új lakásban vagytok.Biztos kisem látszotok a munkából.De azért ha tudsz gyere és mesélj!Biztos lesz mit.
Sziasztok ,kicsit lehet megint eltünök ,de jövök !Puszi.
Nálunk a fiam beteg..a hétvégén megfázott..15-én szolgálatban volt..és hát ugye nem volt valami jó idő aznap, nagyon fújt a szél:(
Már nem lázas, de köhög nagyon..már kúrálom!
ma pihi volt egész nap, mert tegnap iszonyúan bedagadt a lábam..most le is ment teljesen:)
Délután végre sütött a nap, viszont hajnalban még szakadt a hó!!
csak nem mindegy milyen csomagba tesznek bele ha újat kérsz!majd erre figyeljetek ha nem házon kívülit kértek!
Megyek pihenni...lefárasztott a kiságy összerakása..totózni kellett mi hová is kerül:)
nem tudom mennyire vagy járatos az ilyesmiben..
Ha oda is szeretnétek (gondolom igen) internetet..akkor házon kívüli áthelyezést kérjetek!!
Annak a határideje 30 nap, nem pedig 90 nap, mint az új bekötésénél..és így megmarad minden a régiből..jelszavak..stb.
Ezt csak onnan tudom, hogy a volt férjem ezzel foglalkozott annak idején!
és itt mi is ahányszor költöztünk mindig így kértük:)
Sziasztok!
Kitakarítottam a lakást, most már pakolgatunk oda, és szombaton költözzünk!Már nagyon várom!
A hétvégén a plazában legó építés volt, el vittem a fiúkat, pénteken és szombaton is, nagyon élvezték.Egy hatalmas tűzoltóautót és egy tűzoltóparancsnokot építettek közösen a gyerekekkel, nem semmi micsoda türelemmel és kedvvel rakták a fiúk, jó volt nézni őket!:)
Zsuzska, hamarosan itt az időd, nem félsz a szüléstől, hogy esetleg túl gyorsan jön a picur, és nem érsz be?
Szuzan gratulálok a lányodnak, azért biztos kell bátorság jelentkezni is, majd írd meg, bejutott-e, mi biztos drukkolunk neki:)
Igen Ági..kipihentem:)
Bár este voltak jóslófájásaim..de az éjjel már jól aludtam:)
Többiek??
Hogy vagytok?
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Itt most egyenlőre nincs ború..a szél fúj!
tegnap este esett pár csepp eső, de elhanyagolhatóan kevés.
nagyon be van borulva..
Jól elfáradtam ma..a derekam majd le szakad..
Sziasztok!
Kellemes hosszú hétvégét mindenkinek!:)
Sziasztok!
Hogy vagytok ma?
Én egész tűrhetően..picur mozog, mint mindig:)
Az idő is tűrhető..
Most pihenek kicsit , mert korán keltem..majd jövök még!
Sziasztok csajok!
Sajnos nem volt szerencsénk. . tele voltak a szülőszobák:(
Mondta is a Mónika (a szülésznőm), hogy amikor délelőtt beszéltünk még szinte üresek voltak azért is mondta hogy mehetünk!
Végül is legalább azt tudom már hová kell majd mennem ha itt az idő:)
Picurom tuti érezte hol vagyunk mert izgatottan mocorgott!
és láttunk egy picurkát is. . mentek fel az osztályra épp. . olyan kis pici volt alig látszott ki a pólyából:))
Itt csak popsitörlőt és pelust kell vinni a picinek, minden mást adnak!
Köszönöm!Hát igen ,nekem egy ilyen csajszim van!Majd meglátjuk ,hogy alakúl az élete!Remélem ,mindent elér amit szeetne!Most még eddig így van!De aztán nem lehet tudni!Remélem sikeres lesz.Mindenki ezt kívánja a gyermekének!
A Megasztáron azt mondták 3-4 hét és értesítik ,ha bejutott!De annyi ember volt ,szerintem nem sok esélye van!Volt egy pasi,az nem volt semmi eszméletlen jó hangja volt!Énekelt a wc ben meg mindenhol!De volt hangja!Ő biztos bent lesz!Ha látom jelzem majd.
Egyébként volt egy kis zsűriféle ,majd megírom kik ,ahol mi voltunk egy magasztáros is volt ,de nemtudom a nevét.De talállkoztunk Tillával is ,hát persze ,hogy le is kellett fényképezkednünk vele!Meg egy csomó ismert ember!Szóval nekik ezért megérte!Ha még bese jutott akkor is.
Sziasztok!
Szuzan,gratulálok a lányodhoz!Nagyon kis ügyes és talpraesett!A mai világban így is kell,hogy boldoguljon az ember.
És a Megasztáron mit mondtak neki?Egyáltalán most ki a zsűri,vagy még nem ők hallgatták meg?
De jó,hogy ti tudtok találkozni!Na,ilyenkor egy kicsit kívülállónak érzem magam...
Zsuzska,voltál a szülőszobán?Hogy tetszett?Apás szülés lesz?(lehet,hogy már írtad,de nem emlékszem)
Itt még mindig nincs hó,remélem már nem is lesz,de olyan csípős hideg van...nem jó kint lenni!Voltunk Jankával sétálni,meg vásárolni,de majd' lefagyott a fülem.