5+1 ok, amiért érdemes kozmetikusnál szépülni (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: 5+1 ok, amiért érdemes kozmetikusnál szépülni
Sziasztok,
Én havonta egyszer megyek kozmetikushoz kényeztetni magam. Az , hogy drága lenne az nézőpont kérdése, van aki cigerettára költi én kozmetikára, és igen csak növelei egy nő önbizalmát.
Szisztok.
Nem tudtok egy jo kozmetikust esetleg szatmarnemetiben?
Kedves Tünde!
Én járok kozmetikushoz (és fodrászhoz, manikűröshöz, pedikűröshöz is!)!!! Csak azokra gondoltam akiknek esetleg kevés pénze van ilyesmire! Mert Aki ilyen cikket ír, írhatná hozzá az árakat is, mert szerintem sok nőt tart vissza az, hogy esetleg nem tudja kifizetni :)
Azonkívül, nem, hogy Csutorára nem haragszom, hanem Én SENKIRE nem haragszom :) :) :)
Sziasztok!
Nálam egy nagykezelés infrával vagy vióval 3600,- mától, ultrahanggal 3900,-
Létezik kényeztető kiskezelés is, ez is lehet infrás vagy UH-s is, 3000,- ill. 3300,- forintért.
Bármelyik kezelés dekoltázzsal + 600,-
Ezenkívül lehetséges csak masszírozás, csak peeling pakolással, csak UH, ezek lényegesen olcsóbbak.
Ha szeretnétek igénybevenni a kozmetikai szolgáltatásokat, mindenképpen érdeklődjetek ismeretségi körötökben, kinek-milyen tapasztalata van, abból induljatok ki, ne a hírdetések szövegéből!
Ott természetesen minden szakember a legjobbakat ígéri magáról, de azért az nem nem véletlen, hogy hétről-hétre ugyanazok hírdetéseit lehet olvasni.
Ha olyan jó szakemberek, miért kell állandóan hírdetni?
Nálam úgy alakult ki a vendégkör, hogy a vendégek ajánlottak egymásnak.
Nem szükséges minden hónapban minden szolgáltatást igénybe venni, egyszer ezt, máskor azt, lényeg, hogy törődj magaddal, légy ápolt, érezd jól magad a bőrödben.
szemöldökszedésnél mi az, amit a kozmetikus jobban tud csinálni, mint az ember saját maga?
szempillafestés tényleg jó, egyszer én is voltam.
gyantázás is szintén szinte pénzspórolás, mert itthon két órát szenvedek a lábaimmal, ott pedig 20 perc max.
de az arctisztítás nekem nem jött be, egy hét múlva ugyanaz volt (amellett, hogy 3,5 k volt) és erre találtam jobb megoldást, a szaunát
bőr, mellfeszesítésre szintén jó a szauna
narancsbőrre szintén jó a szauna
és az egész bőrömre jó a szauna
emellett nem bízok a rámkent cuccokban (csak ha ilcsis)
szóval nekem két dolog jött be a kozmetikusomnál, de elismerem, vannak olyan vendégei, akik túlzással, de naponta járnak hozzá
Általában havonta, 2 havonta ajánlják, függően attól milyen típusú a bőröd, illetve hogy magadnak otthon mennyire ápolod. Nekem se nem zsíros, se nem száraz a bőröm, s mitesszereim, is nagyon elvétve vannak, én így 3-4 havonta járok...
A fővárosi levegő nagyon piszkos, esténként mikor lemosom az arcom szörnyülködve szoktam nézni a vattapamacsot :)
Kedves fiti!
Nem kell kozmetikushoz menned,nem kötelező.De ha jól szétnézel találsz olyan kozmetikust,aki nagyon is olcsón dolgozik.Kicsit utána kell nézni.Persze nem mindegy,hogy városról van szó,vagy faluról.Én magam is kozmetikus vagyok ,és mivel falun dolgozom,így az áraim igencsak jutányosak.Gyere hozzám,meglátod.25ezer forintból 5x tetőtöl talpig kiszépítelek!Egyébként érdeklődj utána,az nem kerül semmibeKérdezz meg ismerősöket,lehet,hogy a te közeledben is van olcsó kozmetikus és nem is tudsz róla.És nem Csutora tehet róla,hogy neked nincs pénzed kozmetikusra,ne őrá haragudj!És ha csak havi 1-2000 forintod van erre,akkor az fut egy szemöldökszedést,szempillafestést,sztem.
Én az otthoni gyantázásnál a második véraláfutásnál döntöttem úgy, hogy ezt most én lemosom:D
Meg különben sem lehet olyan precízen csinálni egyedül, mert én legalábbis nem látom magam hátulról:D
Hát ez függ a várostól,a termékektől.
Én csak sima ultrahangozásra is mindig szakitok időt, mert kb 5 perc és nagyon szép kisimult a bőr utána:)
Szerintem nagykezelés 4000ft-től már biztos van és azt nem is kell gyakran! Én évente kb kétszer szoktam, ennyi restaurálás nekem is jár!:D
Ugrás a teljes írásra: 5+1 ok, amiért érdemes kozmetikusnál szépülni
További ajánlott fórumok:
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Miért érdemes a kozmetikumainkat házilag készíteni?
- Esküvőre sminkeltetni érdemesebb inkább kozmetikussal?
- 30 felett milyen kozmetikumokat érdemes használni?
- Szerintetek érdemes mostanság egy kozmetikus tanfolyamot elvégezni?
- Hol érdemes kozmetikus tanfolyamot elvégezni?