50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk. (beszélgetés)
Isten éltessen Névnapod alkalmából!
Nagyon jó egészséget,és sok boldogságot!
Én sajnos reggel óta szenvedek a fejfájásomtól.
Mindenkinek szép napot.
Sziasztok !
Gyönyörű napsütés van nálunk. Így aztán elsétálunk az állatorvoshoz kullancs elleni nyakörvért.
Sajnos 2 éve Barni kutyám babéziás lett ami 2 nap alatt elvitte.:-((( Nem szeretnénk többször így járni.
Én is mindent el szoktam olvasni azokon az oldalakon amihez hozzászóltam. Nem nagyon tudok mit írni. Hamarosan kezdődnek a tavaszi munkák, utána már nem sok időm lesz itt ülni a gép mellett. De jó lenne majd akkor ebből a sok szabad időből! Azért nem bánom ha dolgozni kell is, de jobb idő lesz, és olyankór más az ember hangulata is. Most az a legnagybb problémám szerencsére, hogy holnap hétfő.
Nektek is hasonló probléma mentes hetet kívánok!
Klarissza Neked jobbulást!
Sziasztok!
Látom már a régiek sem nagyon jönnek,de biztos az az oka hogy én is ritkán vagyok.sajnálom de ugye közel 12 napja nem gyógyulok ki a náthámból .
Már a két lány uncsim vőm,és fiam is betegek,pedig ma farsangi bulira vagyok hivatalos.
Sziasztok !
Gyöngyi most kicsit irigykedem...
Ágnes mi Rákoskeresztúron élünk.
Éjjel nagy sok hó esett...
ARANKÁM! A XXI.kerületben lakom és te?
Üdv.Ágnes
Kedves Pista mifelénk is havazni fog még el sem múlt az előző, állitólag most szombaton vasárnap.
Szép napot neked és minden jót.
Üdv.Ágnes
Jó reggelt Nektek is!
Ismét havazik mifelénk.
Sziasztok !
Mindenkinek legyen szép a hétvégéje !
Tegnap viszamentem dokihoz mert ez már sok,ma rtg.re kell mennem
Aztán be kell menjek a postára.
majd lehet egy ismerősömnek hagyom magam rábeszélni hogy az ő kontrójára jósoljanak nekem,mert neki be jött közel három hét alatt egy csomó abból amit jósoltak neki,nem is tudom.:D
Sziasztok !
Gyönyörű napsütés van nálunk. Mindjárt megyek kezelésre így sétálok egyet....
Sziasztok !
Mi ma voltunk a Propiban. Hétköznap az étel árak 30%-al olcsóbbak. De nem ez volt a lényeg,hanem férjuram ma kerek 50 éves lett! Sajnos ritkán járok erre mert nem csak a gép hanem én is betegeskedem.Hallottatok már a golf könyökről ? Tegnapig még én sem...azt hittem csak teniszkönyök van...én újítottam...
Gyöngyitől majd érdeklődöm...
Sziasztok!
Tegnap voltam a csontkovácsnál. Hát nem volt semmi! Rámnézett és kapásból megmondta, hogy mi a bajom, még olyanokat is, amikről nem tudtam. . . Megropogtatott, rántott pár helyen, helyretette a vállamat meg mondott pár olyan dolgot rólam, amit nem is tudom honnan szedett, de igaz. A kezelés vagy 20 percig tartott, utána jobban éreztem magam, de mire este hazajöttem úgy voltam, mint akin átment az úthenger! Aludtam 10 órát az éjszaka! Ajánlott egy teakeveréket, meg kétféle pakolást, az egyik káposzta, a másik répa meg feketeretek.Meg is cináltam a teát is meg a pakolást is, remélem használ!
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Ismerkedjünk, beszélgessünk mindenféléről, kortól, nemtől függetlenül:)
- Huszonévesek gyertek beszélgessünk, ismerkedjünk, beszéljük meg a problémáinkat
- Beszélgessünk, ismerkedjünk, mindenki írhat...nemtől és kortól függetlenül!
- Ha vagytok itt Budaörsről beszélgessünk, ismerkedjünk!
- Akik a Szarvasi főiskolára jelentkeztek és felvették, gyertek beszélgessünk