50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk. (beszélgetés)
Jó estét! Szia Klarissza!Itt vagyok csak olyan nyomi vagyok,hogy nem nagyon van kedvem írni.Tudod egész nap a gép előtt ülök,és elfárad a szemem.Azért olvasom ,hogy kivel mi van,ki szorul biztatásra,vigasztalásra.
Gondolom Te is elfáradtál,hogy minden napra meg van a programod.A többiek még lustálkodnak,vacsoráznak.Kívánom,hogy a Nővéred minél hamarabb gyógyuljon meg,és Te is vigyázz Magadra.
Most nővérem pár hónapos elhelyezését intézem pesten,mert mindig haza viszik Baktára de pár nap mulva vissza kel hozni pestre az Istvánba.Ez viszont már sem anyagilag sem másképp nem volt jó.
Így most sógornőméknél lessz egy ideig és heti szinten látogatom,sajnos nálunk nem fér el.
Valamint egyéb okok miatt sem tudom ide hozni.
Druszám hogy vagytok?
Őszi,Gyöngyi ,Mamuci,Pista és a többiek?????
Nálunk már nem esik.
Képzeljétek lehet lesz egy kis kutyám:D
Marika mit szólsz????
Most megyek fürcsizni és nézek egy : Daniela Steel filmet imádom őket.
Köszönöm szépen, fel volt tűzve a bálra.
Vacak borús idő van, ez nem jó mert ma van Piroska napja és a hagyomány szerint most 40 napig ilyen idő lesz.
HOLNAP PESTRE MEGYEK,DÖNTENÜNK KELL VMIBEN.
NEM LESZ KÖNNYŰ.
MA ELINTÉZTEM SOS DOLGAIM ÉS SÉTÁLTAM IS MERT NEM VOLT MOST HIDEG.
Sziasztok !
Gyöngyi gyönyörű frizurád van. Nagyon tetszik :-)))
Jelentem nálunk esik a hó... ezért elővettem a varrógépemet és alkotok. Még úgysem mászkálhatok.Bár csütörtökön megyek vissza a gasztródokihoz a szövettan miatt.
Legyen szép napotok.
Sziasztok,szép napot!
Megvolt a reggeli tornám.Hó lapátolás.:-)))Kellemes idő van,nem túl hideg.
Klárikám,a bepótolás az uncsimnak nem lesz nagy probléma.Kitűnő tanuló Veruskám.
Mindenkinek legyen olyan szép a hete amilyennek szeretné.
Tatabányán havazik és hideg is van,ma mint azt írtam ügyiéntézek jobbra balra,de holnap meg oestre megyek és útána Baktalórántházára.
Druszám priviben küldtem teló számom jelezdd majd sms.ben ha a csomi megérkezik.
Köszönöm talán lassan kilábalunk ebből a náthából.
Orvos szerint ez csak az volt. Ugyan a héten a férjem is itthon volt betegen. De hálstennek azért nem volt olyan komoly. Csak már szeretnénk látni az unokákat csak nem akarunk nekik semmilyen betegséget vinni.
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Ismerkedjünk, beszélgessünk mindenféléről, kortól, nemtől függetlenül:)
- Huszonévesek gyertek beszélgessünk, ismerkedjünk, beszéljük meg a problémáinkat
- Beszélgessünk, ismerkedjünk, mindenki írhat...nemtől és kortól függetlenül!
- Ha vagytok itt Budaörsről beszélgessünk, ismerkedjünk!
- Akik a Szarvasi főiskolára jelentkeztek és felvették, gyertek beszélgessünk