40-es csajok beszélgessünk (beszélgetés)
Sok boldogságot, és kellemes ünneplést Nektek! :)
Most el kell, hogy hagyjam ezt a kedves kis csapatot.
Az imádott férjem ma 49 éves, készülök az estére:-)
... dettó! :) ... sőt valahogy örülök, ma már olyan őrültségeket is meg merek tenni, amiket 10 éve még nem. :D
Egyetértek Veled,én is így vagyok vele.
... képzem magam, művelődöm, vigyázok magamra fizikailag és szellemileg is. Szerintem a mi korosztályunk már átlátja, hogy nem adhatja fel 50 évesen. Vagy mégsem?
Szerencsere,mi tokeletesen kiegeszitjuk egymast mindkettoknek megvan a maga resze,es igy tokeletes!
Sőőőőőőőőt! A negyvenesek még FIATALOK! Én legalább is annak érzem magam. Pontosabban fogalmazva nem érzem másként magam mint 10 vagy 20 évvel ezelőtt. Nem sokat törődöm a korommal, érzékelem az idő múlását, de nem tulajdonítok nagy jelentőséget neki.
Nem ,nem valaszto vonal...de talan a 40 az amikor ugy erzed ...na kozepkoroszaly lettel !!!
A gyerekeid felnottek es....mindjart nagymami leszel ami vegulis jo !!!!Nem erzed a 40 evet ,csak eggy pillanatra raebredsz ..uristen de elrepult az ido mar 40 vagyok!!!!!!!!!! Ennyi..........
Nem könnyű talpon maradni, bár egyre inkább az a véleményem, hogy a családi vállakozásokban van a jövő. Na persze nem arra gondolok, ahol a férj dolgozik és egyedül kell eltartania az egész famíliát:-)
mi az elég?
neked és általánosságban
..jajaja, biztos, mert "elég fiatalos" vagyok! ;)
helyes, ez elég fiatalos hozzáállás :)
Ez a szomoru,es a felhaborito is eggyben 13 ev tapasztalata alapjan ez itt nallunk meg rosszab plene ,ha gyarto vagy!!!
37 évesen váltottam, amikor lépni akartam, úgy éreztem, hogy már nem fog menni, mert öreg vagyok :D, egy héten belül 3 hely közül választhattam, tehát nem adnám fel most se olyan könnyen. :)
értem
elméletben sok dolog könnyű :)
Mondjuk én sem érzem még.Nem tragédia,úgy gondolom,ha az ember elmúlt 40.
De igen, dolgozom. Most új munkára/munkahelyre gondoltam, ha valami miatt váltanom kellene. :)
Mindenki máshol érzi szerintem... én elmúltam 40, még nem érzem. Azt gondolom, még munkát is találnék, ha nagyon akarnék, de ez már inkább a kapcsolatoknak köszönhető. :)
Évek óta tapasztalva a vállalkozások világát, ha becsületesen akarod csinálni nem működik.
Nem akarok sem faji sem politikai hozzászólást, de a guta kerülget, amikor a Szívem a hét 7 napját végig dolgozza, napi 10-12 órát minimum és a bevétel jelentős részét befizetjük az államnak. Abból tartjuk el a sok ingyenélőt!
aki elmúlt negyven, úgy érzi, ez valami választóvonal?
Sehogy. A lánykám idén végez az egyetemen. Lesz két diplomája (közgazdász és HR manager + 2 nyelvvizsga), viszont az Ő elmondása szerint is tudásuk semmi. Nagyon sok dolgot tanultak, - ami hasznos is - de minden csak elmélet, gyakorlat semmi.
... persze, ez így van... azért írtam, hogy begyűjteni hozzá tapasztalatot, pénzt, célt... a kényszervállalkozások nem működőképesek... szerintem. :)
Na igen ,csakhogy a vallalkozasok zome most problemakkal kuzd es nagyon sokan bezartak legalabbis itt nallunk(Erdely) nagyon draszikus a helyzet ...sajna mi is megereztuk jocskan!!!
munkába = munkában/munkahelyen
... úgy érzed, hogy fontos a tapasztalat manapság a munkába? Munkahelyek jönnek mennek, alakulnak, tönkremennek, leépítenek... 1-2-3-4 évig ha valaki tud egy helyen dolgozni, az már jónak számít, tehát mindig újat és újra kell tanulni.
De kérdem én hogy egy huszonéves hogy tud versenyre kelni egy negyven feletti tapasztalatával.
Én is állást kerestem 1 éve és csak a fiatalok kellenek úgy vettem észre.
További ajánlott fórumok: