40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
Sőt,már csináltam magamnak,és azt sem tudom betenni.Íme
embed src="http://www.greetvalley.com/graphics/message_creator/cat3.swf?mes=Csak%20%C3%ADgy%20siker%C3%BClt%2Chogy%20%0Dcsin%C3%
A1ltam%20magamnak%0Dsok%20puszi%0DM%C3%A1rti%0D" quality="high" wmode="transparent" menu=false width="600" height="300"></embed><br><a href="http://www.greetvalley.com/graphics/message_creator" target="_blank">click to create your own</a>
Nem tudom mi lehet az oka, csak nem én rontottam el valamit? Tőled "puskáztam" reggel, hogyan kell beírni a képekbe, és úgy örültem, hogy sikerült, hogy még aláírni is elfelejtettem.
Mindjárt fel is tettem a fórumra. Nem tudom miért nem tudod bemásolni, mikor olyan ügyes vagy! Puszi Kati
♥Köszi ági3, most értem haza, ebéd, kis pihi, utána várom az unokákat.
Vagy ma este, vagy holnap reggel hozzák el Őket. Jó lenne, ha itt aludnának. Annál szebb és jobb érzés nincs, mint amikor itt csacsognak esténként, mindent kitalálnak, hogy ne kelljen még lefeküdni. És olyan gyönyörűek, amikor alszanak...♥
Sziasztok, szép napot Nagyikák!
Köszönöm a képeket Tyka és Kati! Nagyon szépek.
Mártika nekem sikerült bemásolni, nézd meg a naplómba.
Mindenkinek jó étvágyat kívánok az ebédhez.
Dehogyisnem!
Leírom privibe, hogy mit csinálj. Jó ???
Azt el tudod olvasni ugye ?
Sziasztok!
Nagyon kellemes szép hétvégét kívánok Mindenkinek. Lehet kertészkedni, kikapcsolódni, unokázni, szabadnapot kaptunk.
Tyka és Kati köszönöm a jó kívánságotokat!
Katika!
Áruld már el, hogy milyen szépség lehet, amit feltettél, mert én még mindig nem vagyok rá képes, hogy megnézzem, nemhogy be is másoljam a naplómba.
<embed src="http://www.greetvalley.com/graphics/message_creator/cat3.swf?mes=Sz%C3%A9p%20napot%2C%20j%C3%B3%20h%C3%A9tv%C3%A9g%
C3%A9t%0D%0Dk%C3%ADv%C3%A1nok%0D%0Dminden%20Nagyinak%20%C3%A9s%20Papinak%0D" quality="high" wmode="transparent" menu=false width="600" height="300"></embed><br><a href="http://www.greetvalley.com/graphics/message_creator" target="_blank">click to create your own</a>
Szia Ági!
Tegnap már csak vetettem, de az ásó még a közelemben volt ha esetleg kell! Ma ha az idő is engedi, biztosan kézbe kll vennem, a kert másik oldalal miatt. De a magok elfogytak, csak a bab maradt még ki, amit később kell vetnem. A maccsok is segítettek, de kikaparni amit bevetettem. Morogtam is mint a kutya miattuk! Hátúlról nem jövök és nem ások, csak a másik oldalon-ról!
Szia Dony! Biztos jól elfáradtál tegnap a sok ásózásban, ha szerinted volt értelme akkor OK!
Ha nem kezdheted előlről, vagy hátulról, ja bocs irtad, hogy a másik oldalról.
Sziasztok Nagyik és Papi(k)!
A tegnapi nap elvégeztem a vetés nehezét, de lesz majd még a másik oldalon is! Sajnos a grillezés nem jól sűlt el. Azaz, a grill piszok fini lett, de Craig beteg lett. Influenza. Ma repül haza délután, szegénykém betegen. Otthon majd nagyon fognak örülni a szülők ennek! De erről aztán senki nem tehet.
A pici babókánk otthon nyüstöli a szüleit, akik mivel első babások(k) nem mindig tudják mit kéne a baóval csinálni. Szegény lányom már annyit kesereg, hogy jó lesz egy kicsit, ha leveszem a válláról az aggódalom terheit. Kedden megyek vagy szerdán. Addig a papával felváltva pattognak a hercegkisasszonykőának!
Az idő itt is eléggé szomorkás, láttam, hogy esett is egykicsit. Talán később jobb lesz.
Remélem szép napja lesz minden nagyikának, és ha ottvannak az uncsikáknak is!
Sziasztok!
Joreggelet es egy szep hetveget kivanok minnyajatoknak!
Itt esik az eso hideg van.A kertben nem lehet dolgozni.
Szia!
Veled nem történt semmi érdekes tegnap?
Miért nem osztod meg velünk...?
Amúgy legyen kellemes hétvégéd!
Jó reggelt szép és örömteli napot kívánok minden Nagyinak és Nagypapinak!
A kávét én is mrgíszom hidegen is, söt felénk az a mondás járja a "hideg kávé szépit".hihi.
Nálunk be van borulva, de a szép végre elállt, 7,3C°van.
Mindenkinek aki teheti jó unokázást kívánok.
Hali! Szia nagyikák! tényleg nagyon szórakoztató a fórumotok!!!!!
Szép napot nektek!
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)