40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
Kedves Nagyik!
Az idén sok meggy termett . Tettem el a fagyasztóba és befőttnek is, a feleslegből bort szeretnék készíteni.
Kérek Tőletek segítséget,.... no, nem a magozáshoz, csak egy jó recept erejéig.:)
Köszönöm!!!
Itt hajnalban megint esett az eső, most is csepereg egy kicsit, olyan párás meleg van!
Én unokázok is , meg itt vannak a hugiék és beszélgetünk, örülünk a személyes találkozásnak!
Szerintem van telepátia!!!! hajnalban amikor felébredtem, éppen azt jutott eszembe, hogy régen nem hallottunk rólad, vajon mi lehet veled! És erre mikor idejövök, megírod, hogy miért nem tudsz jönni!!!!
A betegeknek jobbulást, neked meg sok erőt kívánok!!! Puszi Inci
Akkor még egy hét, és unokázhatsz Te is "ezerrel".
A mieink már nagyok, így csak egy telefon " mama mehetek?" és már itt is van valamelyik, Ma Tamás jön.
Ő tegnap atlétikai versenyen volt, az ő korosztályában 18-an indultak az országból és megszerezte a 3. helyet, nagyon szép érmet is kapott!!
Nagyikák!
Szeretnélek megkérni titeket, hogy az elküldött képeslapom szövegénél ejtett hibát legyetek szívesek kijavítani:
nyugodtal - helyett: nyugodtan
Jó reggelt vagy inkább már szép napot!
Papi: gratulálok az ifjú párnak, sok boldogságot, kitartást, és hosszú együtttöltött időt kívánok nekik.
Ágikám: örülök, hogy jelentkeztél. Jobbulást a szeretteidnek, és vigyázz magadra.
Mindenkinek kívánok örömteli, csodásan szép pénteki napot.
Szép reggelt mindenkinek!
Az ifjú párnak pedig sok-sok boldogságot!
Szia!
Azért egy kicsit pihenj is! Jobbulást a betegeknek!
Sziaaaaaaaaasztok!
Jó reggelt és szép napot kivánok Mindenkinek!
Nem vesztem el, csak egy "kicsit" elfoglalt vagyok. Vityusomnak mandula mütéte volt, édesanyámnak trombózis.....stb.
Vigyázzaltok magatokra, sok-sok puszi Nektek, majd jövök!!!!!!!!!
Szia Mindenkinek! Legyen szép napotok.
Mártika, nem havi leolvasáson vagy? Átalányt fizetsz? Vagy ilyen sok egyébként is a villanyszámlád?
Tegnap végleg kiderült, az ikrek 12-én jönnek és két hetet maradnak:)) Náluk 6 hét az idén a nyári szünet...
már nem ifju
aki 30 elmult
Sziasztok! Az egész napos hőség után nemrég vonult el egy hatalmas zivatar. A férjem éppenhogy befejezte a fűnyírást, máris szakadt. Szerencsére jég nem esett. Legalább nem kell locsolni, bár permetezés volt még beiktatva mára, ami így elmaradt.
Nagyon szép estét, nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek.
Sziasztok, vidám szép napot kívánok mindenkinek.
Nem sok időm van NET-ezni, mivel mmég mindíg óvóda szünet van, a nagyok is megszaladnak majd naponta.
Kislányok a blog-ot én is elfogadom, de bocs. én is úgy vagyok vele, mint Dóri nem tudom mit kell csinálni vele.Most nincs is időm böngészgetni.
Vigyázzatok Magatokra, nagyon meleg van.
Áginak vidám nyaralást kívánok.
Hát tényleg "csodálatos" villanyszámlád lett!Szerintem azzal a kutya nem törődik,hogy az emberek belefulladnak a számlákba.
Valamit ki kell találni mert ezt sokáig nem megy!Párom már régóta próbálja a villanyszámlát csökkenteni.
Egy szélkereket és egy napelemet is felállított az udvarba.Termelnek is ,csak hát még bőven ráfér a bővítés az meg ugye megint pénz!
Szép reggelt,örömtli unokázást kívánok nektek!
Papi!
Köszönjük a kávét,nagyon finom volt!Ne,búslakodj hamarosan megtelik a ház gyerekzsivajjal.
Legyen nagyon szép napotok,pihenjetek sokat!Ma borsóleves és turófánk a menü,igyekszem még a nagyon nagy meleg elött elkészülni vele!Mára nincs különösebb program,csak játszunk a gyerekekkel!
Jó reggelt örömteli unokázos napot kívánok nagyik és papik.
Nálunk is már meleg van még a szél se fúj, most 20°C a hőmérséklet.
Holnap nem leszek csak este felé.
Vigyázzatok magatokra, ha nem muszáj ne menjetek ki a lakásból.
Sziasztok! Jó reggelt! Már most nagyon meleg van! Kitártam mindent, hogy egy kis friss levegő jöjjön be!
Este egy kicsit dörgött, de nem esett eső!
A Duna még mindig nagy, nem apad!
Jó kávézást, kellemes napot mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)