40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
HÁT LÁNYOK, EZT MA NEM FOGJUK ELÉNEKELNI!!!
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/RLA_aHq9sSA&hl=ru&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/RLA_aHq9sSA&hl=ru&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
de sebaj, lesz hullócsillag az éjjel, lehet az eget lesni, legalább nem hiába nézzük!
Felháborító,hogy ebben az országban mindent meg lehet tenni az emberekkel.Szegény ember meg csak tűr,mert nem tud mást csinálni!
Bezzeg a végkielégítésnél nem vártak kifizetni azt a rengeteg pénzt,ráadásul még tovább is dolgozott az illető a minimálbér 88 szorosáért!
Hogy nem sűl ki a szemük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én ugyan nem vagyok még nyugdíjjas,de felháborít hogy mit képzelnek ezek a pofátlan semmirekellőek!Nem vontak még el eleget szegény nyugdíjasoktól!Mit akarnak még?Nem volt elég nekik amit azalatt a rengeteg év alatt befizettek az államnak?
Hány bőrt húznának még le szegény idősekről?
Na,most jól felhúztam magam!
Miért nem??, ha én nem fizetek be valamit időre, arra bezzeg fizetnem kell kamatot!!!
Én is tegnapra vártam, de most néztem, még nincs rajta a számlán!
Persze szivem!Kamatos kamatot:)))
Én is már tegnapra vártam!
Köszi a részletesebb infót, szépen állunk, most már mindent lopnak, még azt is ami le van betonozva, mi meg nézzük az eget! Már nem is tudom mire számíthatunk szép lassan?
További szép estét, és majd nyugodalmas jó éjszakát kívánok!
A NÉPSZAVÁBÓL:
"A napilap a nyugdíjfolyósítótól azt a tájékoztatást kapta, hogy egy visszaélési kísérlet miatt egy-két napos csúszással számolhat az, aki bankszámlára kapja nyugdíját. Akiknek ez postán érkezik, a szokásosnál két-három nappal később vehetik át a pénzüket.
A Nyugdíjfolyósító Igazgatóság a nevükben kiküldött hamis levelek miatt feljelentést tett a rendőrségen és belső vizsgálatot indított, hogy kiderüljön, kell-e szigorítani a jelenleg működő ügyviteli renden"
Húúúúú de kicombosodott valaki, már az egész várost képes a nyakába venni! nem semmi!
Én is kérek abból a koktélból!!!:)
Sziasztok!
Ma nem voltam valami jól azért csak most jelentkezem, a kedvem se jó.
Sziasztok!
Itt is most állt el az eső, de már nagyon kellett a növényeknek az eső,mi meg kibírjuk, legalább nincs hőség.
Ciluskám! jobbulást kívánok neked!!!
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)