40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
Sziasztok!
Nálunk nagyon meleg van.
Szép reggelt,csodás napot kívánok mindenkinek!
Legyen nagyon szép hetetek!
Ágika,csak három nap és ismét unokázhatsz!Hidd el hamar eltelik!
Mindjárt indulunk Sopronba,reméllem nem lesz tikkasztó meleg!
Jó reggelt!
Remélem, pihentető volt az éjszakátok. Legyen a napotok és hetetek nagyon szép és örömteli.
Jóreggelt szép napot mindenkinek!
Igen, rövid hét lesz, és nekem dupla öröm lesz a hosszú hétvége, mert megyünk haza Egerbe, és végre unokázhatooOook!! :)))
Sziasztok!
Kellemes napot és hetet kívánok mindenkinek!
Sziasztok!
Nekem a délutánom nagyon jó volt. Itt voltak a fiamék, és jól kiunokázhattam magam, bár nem eleget. A picurkám már egyedül megáll, és pár lépést meg is tud tenni. Jött a mamához!!!
Remélem, nekem csak szombatig kell várnom, hogy ismét láthassan őket.
Jó éjszakát, szép álmokat kívánok mindenkinek.
Holnap 8 körül indulunk Sopronba,hozzuk meg a papát!Már nagyon ideje,mert a picurom egyre jobban hiányolja!
Legyen szép estétek és csodás éjszakátok!
Akkor nektek rengeteg mindent kell vennetek!100db füzet?Jézus mária!Az maga egy vagyon!
Mi ma megúsztuk 8000ft-ból , de még a fele sincs meg!Füzetet nem kell vennem,mert a suliban lehetet rendelni füzetcsomagot.Majd ha fogyóban lesz,akkor évközben pótolom.
Kitartást kívánok a vásárláshoz!
mi föztünk egy kis föttkukoricát...
az idén negyedjére...
a gyerekek kezében mindnek...
Szép délután kívánok mindenkinek!
Nagyikák!Ne szomorkodjatok ha néha távol vannak az unokák!Gondoljatok arra hogy amikör jönnek és nálatok vannak akkor az kárpotólja azt az időt amíg távol voltak!
Lassan készülődünk,mert rávettem magunkat,hogy elmenjünk a Tescoba és elkezdjük a tanszervásárlást Bencémnek!Szerinte még bőven ráér,de én már szeretnék túllenni rajta.A könyveket és a füzeteket már pénteken kifizettük az "csupán" 15000ft volt!Gondolo ennyit ma is fogunk füzetni!Na,majd kiderűl!
Pihenjetek nagyon sokat!
Akkor én is Egerben leszek a barátnőmnél!
Jó unokázást kívánok4
Laura az Adrián
Johanna Spanyoltengerparton
noé Cipruson
én meg itt....ahogy szokott lenni az igazat megvalva Balatonnál messzebb már nem vágyom...
füvet kell vágnom rákoscsabán már rég kellett volna mennem az idén két három hetente mentem most lassan egy honapja voltam
töltött paprikát fözünk és közben kávézunk...
tartsatok velünk....
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szép vasárnapot kívánok.
Szióka!
Ez csak természetes!Ahogy időm engedi olvasni fogom!Tegnap megnéztem a babás videót!Teljesen kikészűltem tőle,még éjjel is arra riadtam fel,hogy arról álmodom.Azzal nyugtattam magam,hogy ez biztosan csak trükk!
Legyen szép napod!
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)