40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
Lányok nálatok rendesen működik a hoxa? Az enyém
folyamatosan átvált keskeny képernyőre,nem látok rajta csak hangyányi betűket kb harmad képernyőre bezsúfolódott az egész oldal.Most teljesen véletlenűl jó. Az üzeneteimet nem tudom megnézni,mert akkor kicsibe megy át. A többi más program teljesen normálisan látszik.Délután óta vacakol,meg üt a guta.Miért pont ezzel vacakol.
Mindenkinek nagyon szép estét kívánok!
Incike,nagyon örülök hogy jobban vagy,de azért ne vigyél túlzásba semmit.Pihenj amennyit csak tudsz.
Reméllem Papiról is hasonlóan jó híreket hallunk!
Szép estét mindenkinek!
...na megmaradok még egy kicsit!:) sokkal jobban vagyok, bár a torkom még fáj egy kicsit, majd hétfőn megmutatom a doktornéninek!
Ma megfőztem, így holnap is még lustizok egy kicsit.
További kellemes szombat délutánt Nagyik és Papi
A betegeknek, mielőbbi jobbulást kívánok
Szép jó délutánt mindenkinek!
A betegeknek mielőbbi jobbulást.
Mára én is végeztem a dolgommal ma itt ebédelt a fiam és Rebike unokám, nem rég mentek haza.
Sziasztok Mindenkinek!
Na végre megetettem családot, elmosogattam, stb...
Unoka lefektetve a papával együtt.
Sajnálattal olvasom, hogy több nagy és kis betegünk van, nekik mielőbbi javulást.
Nálunk a hó teljesen elolvadt, egész délelőtt szakadt az eső.
Délután kézilabda meccsre megyünk az unokával, este pedig a fiú csapatnak szúrkolunk a tévé előtt.
További kellemes szombat-vasárnapot Mindenkinek.
Sziasztok!
Nagyon kellemes és örömteli unokázós hétvégét kívánok.
Mielőbbi gyógyulást a betegeknek.
Sziasztok!
Látom vannak gyengélkedők,jobbulást Mindenkinek.
Én nem akartam elhinni,hogy ebben az évben még csak egy hetet dolgoztunk,mert olyan fáradt vagyok.Egész héten sok volt a meló,későn értem haza.Igy csak olvastalak Benneteket.
Vártam a kis unokáim egyik felét,de Nórika megint beteg lett!Igy hát most egy kicsit ide ültem,aztán főzök,takarítok.Nagyon elkeseredtem tegnap Kobzos Katika infójától,hogy 64 éves koromig kell dolgozni.Tudom sok nyugdíjas azt mondja nem kell úgy sürgetni az időt,de úgy sajnálom ezeket az éveket amikor kicsik az unokák és olyan keveset tudok velük lenni.A nagy unokám már 16 éves lesz,ha megérem a nyugdíjat.Kell még akkor neki a nagyi?nem hiszem.Hát ez van,bocsi a nyafogásért.Legyen szép napotok.
Mindenkinek szép és tartalmas időtöltést kívánok, aki elfáradt a munkában, annak jó pihenést, a gyengélkedőknek meg mielőbbi teljes gyógyulást.
Legyen szép a hétvégétek - ezt kívánja Lizbet.
Mindenkinek nagyon szép reggelt kívánok!
A betegeskedőknek mielöbbi gyógyulást!
Jó reggelt Mindenkinek!
A betegeknek mihamarabbi gyógyulást
Errefelé olvad a hó.
Még egy kis főzőcskézéses finomság, tényleg megéri elkészíteni. De azért remélem nem szidtok mint a bokrot!
Sajtós golyók
Hozzávalók:
1/4 l. tej
16 dkg. vaj
32 dkg. síma liszt
6 db. tojás
25. dkg. sajt
keés só
Elkészítése:
A tejet a vajjal megfőzzük, és folytonos keverés közben beleöntjük a lisztet. Addig keverjük, amig a tészta el nem válik a fazéktól. A félig kihült tésztába egyenként beleütjük a tojásokat és minden tojást jól elkeverünk. Végül hozzákeerjük a reszelt sajtot és a sót, és főzőkanállal jól eldolgozzuk. A kész tésztából dió nagyságú golyókat formálunk, kikent tepsire rakjuk egymástól távolabb, megkenjük tojással, megszórjuk reszelt sajttal és megsütjük. Még melegen tálaljuk teához, de előételként is, vagy ilyenkor szilveszter táján iszogatás közben is finom.
megegy kis ÉLESZTŐS CSÖRÖGE VAGY FORGÁCSFÁNK -ezt nem kell főzni:
Hozzávalók:
3o dkg síma liszt
1 dkg élesztő
5 db. tojás sárgája
2 dkg. porcukor
4 evőkanál rum
egy kevés só
Elkészítése:
A lisztett a porcukorral, élesztővel, a rummal és a sóval jól összekeverjük és összegyúrjuk. A tésztát jól kidolgozzuk. Lisztezett deszkán kinyújtjuk, derelyevágóval téglalapokat vágunk, ki, közepén bemetszük és az egyik felét áthúzzuk ezen a metszésen. Forró zsírban vagy olajban kisütjük szép aranyszínüre, kiszedjük szalvétára vagy törlőpapirra, hogy ne legyen nagyon olajos.
Rárakjuk tálra és porcukorral meghintjük.
...vagy csak síma:
Hozzávalók:
25 dkg síma liszt,
5 dkg vaj,
5 dkg porcukor,
2 db. tojás sárgája,
2 evőkanál bor vagy rum,
5 evőkanál tejfel,
reszelt citromhéj,
csipetnyi só
Elkészítése:
A liszttben elkeverjük a sót, elmorzsoljuk a vajat, hozzáadjuk a cukrot, a tejfölt a tojássárgákat, a bort vagy rumot és a citromhéjat. Az egészet jól összegyúrjuk és lisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk. Derelyevágóval téglalapokatkészítünk, középen bemetszük és a nyíláson a felét áthúzzuk. Forró zsírban vagy olajban aranysárgára sütjük, szalvétára szedjük, hogy az olajat felitassuk róla, tálra tesszük és porcukorral meghintjük.
Papi, Incike, kívánok gyors gyógyulást, fránya dolog ez a meghüléses nátha, remélve hogy nem gonoszabb valami, feltétlen szedjétek azokat az orvosságokat, amik ilyenkor már beváltak.
További szép estét, igaz, most már lassan szép jó éjszakát lehet kívánni.
Incike!
Gyógyulj meg minél elöbb!Ne legyél bánatos az unokák miatt,biztosan ők is megértik hogy nem vagy jól és minél elöbb meg kell gyógyulnod!Ahhoz pedig sok pihenésre van szükséged!
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)