40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
Sziasztok kislányok!
Megvagyok ám még, csak ritkán tévedek ide, de örülök, hogy régi ismerősök is öregszenek velem együtt :D/ én a nyáron már elmúltam 68/ de sokszor sokkal öregebbnek érzem magam, de próbálok fiatalos maradni.
A férjem " jól" van, a vérnyomása rendetlenkedik egy kicsit, de a napi program a piacra járás, még mindig megvan.
A lányaim dolgoznak/ szerencsére van hol!/ ők is öregszenek, hiszen a gyerekik már felnőttek lettek. A két legöregebb Ákos / 25/ és Ádám / 21/ kint él Írországban, Bence /19/ Angliában, csak Tamás / 19/ él itthon, ő egyetemista, ha minden igaz majd gépészmérnök lesz.
Évám most egyedül él itthon.
Édesanyám két éve meghalt, édesapa egyedül maradt, 96 éves, nehezen mozog, de ellátja magát, az ebédet minden nap én viszem neki, a hugom szokott takarítani , én meg mosni...szóval meg van a napi programom,,,örülök neki, hogy van még hová hazamenni és mondja valaki, hogy kislányom! Ha ez nem lenne, talán ki se bújnék a házból és a napi mozgás is megvan.
Azt, hiszem mindenről beszámoltam!
Nagy puszi mindenkinek!
...legyen szép a hétvégétek! / itt ronda ködös az idő!/
Inci
A gyerekek minden felé betegek. A szomszédom unokái is fülig náthásak. Nekem még mindig nincs unokám, saját legalábbis, lízingelt van kettő, egy 23 és egy 19 éves.A párom akivel 14 évet éltem tavaly augusztusban el küldtem.
Nagyon sok szeretettel várom mindenki beszámolóját, az el múlt évekről.
Felettem elteltek az évek, régi navalyáim még megvannak. Anyuval és a fiammal élek, a fiamnak két éve légmell miatt levágtak a tüdejéból. Anyunak tavaly júliusban volt combnyak törése. Őt is műtötték, újra tud járni, de csak járókerettel, őt most már én látom el.A segítségem a jó Isten. Mert a volt párom azt mondta számíthatok rá, de az új asszony olyan terror alatt tartja, nem is beszélünk egymással. A lányomnak van párja, ő Győrben él most is, diploma előtt ott kezdett dolgozni, azóta is azon a munkahelyen van.Ennyi történt velem, most már rajtatok a sor.
Szia Erzsike! Rég hallottam felőled. Hogy vagy? Veled mi történt? Velem különösebb dolog, mint amit Istvánnak is írtam, nincs. Gyorsan telnek a napok, az évek. Nem szeretem ezeket az őszi, téli hónapokat, mert be vagyunk zárva a lakásba, millió göncöt kell magunkra venni. Sajnos, még az időjárást nem tudjuk befolyásolni, nálam mindig nyár lenne.
Írj magadról. Puszillak!
Szia/Sziasztok!
Ne beszélj butaságokat. Méghogy a temetőbe? Szerintem másfelé kacsingatunk, mint például én is. Cukorbeteg lettem, így olyan emberkék társaságát keresem, akik szintén ebben a betegségben szenvednek. Ezen kívül inkább a zárt klubban érzem magam jól, ahol nyíltabban lehet beszélgetni. Azért ide is beszoktam nézegetni.
Szép napot Mindenkinek!
Szia Nitán! - de régen voltál itt!
Hogy vagytok? Mi van veletek?
Itt a tavasz végre,
a lányok nagy örömére.
Készülődnek az ünnepre,
színes virágokat ültetve.
Tojásokat is festegetnek,
de nem mesebeli hercegeknek.
Korán én is útra kelek,
szagos vizet öntözgetek.
Verset mondok,locsolgatok,
ezért hímes tojást kapok.
Ha az idén esetleg lemaradsz,
ne félj,jövőre is lesz tavasz!
Szép napot mindenkinek!!
Nagyon készülődtek húsvétra?
Jó reggelt!
Most iszogatom a reggeli kávém!
Ma jó lenne egy kicsit kimenni, sétálgatni - tegnap nem tudtam, mert vendégek voltak!
Milyen jó, hogy előszedted ezt az oldalt!
Én már csak reggel kávézom, a nyár óta valahogy nem kívánok többször inni! - de reggel jól esik.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)