40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
Szebb és naposabb időt kívánok mindenkinek! Nálunk is csepereg az eső.
Úgy látom még nagyon korán van a beszélgetéshez.
Na kárvolt elkiabálnom az előbb, már itt is esik az eső!!!!!!!!
El is ment a kedvem, mert én sem szeretem az esőt.
Sziasztok Nagyikák!
Szép jó reggelt és jó hétvégét mindenkinek!
Erszike köszi a kávét! A délutánit én főzöm!!!
Tegnap du. azért nem voltam, mert vagy három napja nagyon szomorkodott a kiskutyám. Ónémet törpepincser és tacskó keverék, olyan aranyos, husszu vékony lábak, kicsi test/kb.2-3kg./ nagy fülek, mint a tacskóknak. Mikor Papa hazajött a munkából elvittük az orvoshoz, hőemelkedése volt, + kicsit piros a torka, de azt mondta az orvos, hogy ez nem indokolja azt, hogy 3 napja nem eszik, nem iszik. Kapott infuziót, 3 injekciót, még ma is vissza kell vinni ezekre. Ugy sajnáltam, hogy nem volt kedvem még a sz.géphez sem. Amig tudtam kinnt voltam vele az udvaron, ugyanis nálunk jó idő volt. Ma sem esik az eső.
Remélem igy is marad.
Juditkám, még nem tudtam megnézni a naplódat, de igérem bepótolom.
Katika Neked is köszi a segitséget, remélem sikerülni fog. Csak előbb már itt irtam nektek, aztán sorba mindent!
Jó reggelt!
A kávé és a tea kész jöhettek!Errefelé most nem esik az eső,remélem nem is fog.Az ember hangulata sokkal jobb ha süt a nap.Mint már írtam ma fogok találkozni Lénárt Annával,már várom a találkozást.
Nagy a csend. Mindenki ágyban?
Ha így van, akkor jó éjszakát Nektek.
Ez így igaz Dóri. Te még nem alszol?
Ahogy elnézem többeknél már pizsamaosztás volt.
Szép estét Mindenkinek!
Nekem az a véleményem, hogy a kis gondokat majd felváltja nagyobb. A következő időszak sem lesz felhőtlen. Úgyhogy állandó kitartás az életünk.
Szia Inci. az én nagyobbik lányom is 40 lesz márc.21-én.El sem hiszem.
A nagyobb unoka meg hagy menjen egy kicsit szórakozni, hisz vissza sem tudod fogni. Most disco, meg ilyen-olyanklubok vannak. Amikor mi fiatalok voltunk nekünk ott volt az Ifi-park, ötórai tea, csak jóval szolídabb kivitelben.
Minden változik, mi is!!!
Nekem is holnap végre jön Petra unokám, már két hete nem volt, mert büntibe volt a tanulmányi eredményeinek rontása miatt.Most végre megenyhült az anyai szív és holnap itt alszik, de csak azért, mert vasárnap reggel korán indulnak Győrbe szertorna versenyre. És hozzánk közelebb van a gimi, mint hozzájuk, mert onna indul a busz.
Mamikák!
Köszönöm a verseim dicséretét, örülök, hogy tetszett nektek.
SÖTÉT VILÁG:2008.Feb.29-én 19:55-től 20:00-ig
Kapcsolj le minden lámpát és lehetőleg minden elektromosberendezést
hagyd lélegezni a Földet.Ha elég sokan csatlakoznak, az energiamegtakarítás óriási lehet.Csak öt perc, lássuk, mi történik.
Igen, öt percre sötétben leszünk, meggyújtunk egy gyertyát, és nézzük a lángot.Lélegzünk és hagyjuk a bolygót is lélegezni.
Szervusztok!
Ti szépen termeltetek egész nap, alíg győztem olvasni.Én falun voltam a nagylányomat felköszönteni, mert a hétvégén nem tudok mivel kimenni és 40 éves lesz a Drága!Az oviban voltam bent nála, úgyhogy feltöltődtem szeretettel, jó volt megint a kicsi gyerekek között lenni!!
Nálunk is cudar az idő, esik és fúj a szél, holnapra meg még rosszabbal riogatnak.
Ma ismét itt alszik a"legöregebb" unokám, megint nem tudok hamar elaludni, hiszen tegnapelőtt volt a névnapja, most meg a haverokkal bulizni ment, de fél 12-re itthon kell lennie.
Szóval tényleg nehéz a mai kamaszokkal, pláne , hogy fiúk! Nekem a lányokkal nem voltak ilyen gondjaim, na de az már régen volt, sokat változott a világ azóta!- sajnos-
Mostmár azoknak a nagyiknak akiknek van bejelőltem kedvencnek a naplóját, így könnyebben megtalálom öket.
Legyen szép estétek.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)